ALLTID HOS KUNGSÄNGEN

Vi tycker att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att köpa säng hos oss. Och det ska märkas. Länge. När du har köpt din säng i någon av våra butiker kan du vara säker på att vi ses igen. När vi levererar din säng hem till dig. När du behöver en ny kudde eller när du vill förbättra din sömn.

 

 

180 DAGAR SOV GOTT-GARANTI

 

Hos oss får du möjlighet att byta fasthet i din säng om du tycker att den känns för mjuk eller för hård. För att garantin ska gälla måste du även köpa ett madrasskydd till din nya säng. Du bör sova minst 60 dagar i sängen innan du kontaktar din butik för byte av fasthet, men tänk på att göra det inom 180 dagar.


Du kan endast använda garantin vid ett tillfälle. Tillval och måttanpassning anses som specialbeställning och innefattas därför ej av garantin. Byte av säng hemma hos dig kostar 1 000 kr men 0 kr i butik.


Hitta din säng med Sängväljaren >
Se alla sängar >


 

FRI FRAKT INOM NÄROMRÅDENA

 

Låt oss som tillverkar din säng ta hand om leveransen så att du kan tänka på annat och spara på ryggen. Vårt serviceteam levererar din säng ända hem till dig – kostnadsfritt inom butikernas närområden.


När du beställer din säng kan du även boka montering av ben och gavel eller bortforsling av din gamla säng.


Läs mer om hemleverans >


 

RÄNTEFRI DELBETALNING

 

Vi ger dig möjlighet att finansiera ditt köp på ett tryggt och säkert sätt. Du väljer mellan flera olika betalningsalternativ beroende på om du vill dela upp din betalning på lite längre tid eller om du vill betala hela beloppet med en gång.


I samarbete med Resurs Bank.


Läs mer om delbetalning >


 

HANTVERK UTAN MELLANHÄNDER

 

Våra sängexperter tillverkar din säng utan mellanhänder så att vi kan erbjuda dig hög kvalitet till bra pris. Vi på KungSängen är övertygade om att maskiner inte kan bygga lika sköna sängar som mänskliga händer gör.


Varje säng tillverkas för hand efter dina specifika önskemål. Vi säljer sängarna i våra egna butiker och kör sedan hem dem till dig i våra lastbilar. När du köper din säng hos oss på KungSängen slipper du betala dyra mellanhänder för att få en kvalitetsprodukt.


Se filmen om vår tillverkning >
Läs mer om oss >


 

ALLT BÖRJAR MED EN GOD NATTS SÖMN

 

Ingen är den andra lik och därför utgår vi från dig och hur du sover. Våra sömnexperter hjälper dig att hitta rätt säng. Oavsett om du vill ta ett morgondopp i sjön, cykelpendla till jobbet eller baka bröd till hela familjen – en aktiv livsstil kräver en god natts sömn.


Läs mer om sömn >
Hitta din närmaste butik >
Hitta din säng med Sängväljaren >