Varukorgen är tom

När du vill betala lite i taget

 

I samarbete med Resurs Bank ger vi dig möjlighet att finansiera ditt köp på ett tryggt och säkert sätt. Vi kan erbjuda flera olika betalningsalternativ beroende på om du vill dela upp din betalning på lite längre tid eller om du vill betala hela beloppet på en gång. Vilka fördelar finns det med KungSängen-kortet?
• Du kan välja att betala hela beloppet månaden efter ditt köp utan några som helst extra kostnader – ingen ränta eller avgifter.
• Du kan också välja upp till 24 månaders räntefri delbetalning.
• Du gör ditt val av betalningsalternativ i lugn och ro månaden efter köpet.
• Det kostar inget att skaffa eller ha ett kort.
• Du ansöker om kortet snabbt och enkelt i butik eller på www.resursbank.se och väljer önskat köputrymme, sedan är det klart att handla.

 

I månadsbeloppen ingår amortering och ev. ränta. Ev. administrations- och uppläggningsavgift tillkommereftervaldbetalningsplan. För att få välja mellan delbetalningsalternativ 3–24 mån krävs sammanlagt månadsköp på f.n. minst 1 000 kr. Alla köp som görs under en kalendermånad debiteras månaden efter och då gör kunden sitt val av betalningsalternativ. Det val kunden gör debiteras därefter med de kostnader som hör till det alternativet.

1)Lägsta månadsbetalning är f.n. 111 kr + ev. adm.avg. 2)Debiteras för varje vald betalningsplan.

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2014-02-02. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.