Varukorgen är tom

Våra trygga garantier

Hos oss på KungSängen tillverkas alla sängar för hand och kontrolleras noga. Sängarna håller en mycket hög och jämn kvalitet, detta gör att vi vågar lämna en av marknadens mest omfattande garantier. Allt för att du ska kunna sova tryggt om natten!

Vart hittar jag garantitiden på min säng?
När du köpte din säng fick du med ett garantibevis ihop med ditt kvitto, där hittar du garantitiden.

Vad innebär Sov Gott Garanti?
Om du köper och använder ett madrasskydd till din nya säng kan du prova den i 90 dagar. Under den tiden kan du få hjälp med att byta fasthet om du mot förmodan inte skulle vara nöjd. Detta gäller en gång, därefter upphör garantin.

Produkten motsvarar inte mina förväntningar och jag har ingen Sov Gott-garanti, vad gör jag?
Kontakta butiken där du köpt den, så hjälper vi dig.

Jag har tappat bort kvittot, gäller garantin?
Nej, garantin gäller endast vid uppvisande av originalkvitto.

Jag har köpt sängen i andra hand, gäller garantin?
Eftersom sängen är utprovad och anpassad efter den som köpte sängen från början så kan vi ej lämna garanti till efterföljande ägare av sängen.

Min säng har gått sönder, gäller garantin?
Garantin omfattar brott eller fabrikationsfel på sängens fjädrar och ramkonstruktion, övriga delar enligt konsumentköplagen. Garantin gäller dock inte om sängen har utsatts för åverkan, vårdslöshet, vanvård eller felaktigt användande. Inte heller om sängen har demonterats, modifierats eller reparerats av någon annan än KungSängen utsedd personal.

Jag har precis fått min säng och upptäckt en skada på sängen, vad gäller?
Synlig skada ska omgående anmälas skriftligen till chaufför eller butik där du köpt din säng. Skada som inte är synlig ska anmälas senast 8 dagar efter mottagandet. I annat fall gäller KungSängens garantiregler.


Mer om vår Sov Gott-garanti

Om du mot förmodan skulle uppleva att din säng blev för mjuk eller för hård så har du möjlighet att byta fasthet i din säng. Detta under förutsättning att du köpt ett madrasskydd samtidigt som du köpte din säng hos oss.

Byte av fasthet får endast utnyttjas vid ett tillfälle inom 90 dagar från ditt sängköp, därefter upphör garantin. Tillval och måttanpassning anses som specialbeställning och innefattas därför ej av garantin.

Här kan du läsa om hur du hittar rätt säng & bäddtillbehör för just dig >