ALLTID HOS KUNGSÄNGEN

Vi tycker att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att köpa säng hos oss. Och det ska märkas. Länge. När du har köpt din säng i någon av våra butiker kan du vara säker på att vi ses igen. När vi levererar din säng hem till dig. När du behöver en ny kudde eller när du vill förbättra din sömn.

Sov på saken i 180 dagar

Med vår Trygghetsgaranti får du prova din säng hemma och sedan byta fasthet om du vill. Det är vår garanti från oss till dig.

Trygghetsgaranti

Om du mot förmodan skulle uppleva att sängen är för mjuk eller för hård så byter vi fasthet i din säng. Detta gäller vid ett tillfälle under 60-180 dagar efter leveransdatum, därefter upphör garantin. Specialbeställningar såsom måttanpassning och tillval innefattas ej av garantin. Sängmodeller som inte finns i flera fastheter eller som har insydda resårer utan öppningsbart fodral kan ej bytas.

Läs mer om KungSängens Trygghetsgaranti
Börja utforska din nya säng


Ända hem till dig

När vi kommer hem till dig, med precis den säng du längtat efter, är det inte utan stolthet i bröstet. För vi vet att du har höga förväntningar. Och vi har gjort allt för att överträffa dem. Hela vägen från oss till dig.

Vi kommer hem till dig med din nya säng och bär in den till din hall, om du bor i butikens närområde. Du kan också låta oss ta hand om monteringen och bortforsling av både emballage och din gamla säng.

Läs mer om våra leveranser


Räntefri delbetalning hos KungSängen

Skönare betalning

Vi gör sängar. För alla. Oavsett formen på din kropp eller din plånbok. Hos oss får du betala som det passar dig. Allt på en gång, eller lite i taget. För att det ska vara lika skönt att köpa din säng som det är att sova i den.

Lite mer frihet

I samarbete med Resurs Bank erbjuder vi dig en rad olika betalningsalternativ och du väljer vilket som passar bäst när du får din första faktura. Vi bjuder alltid på 30-60 dagars kostnadsfri kredit. Det innebär att det alltid går minst en månad innan det är dags för att betala din säng.

Läs mer om delbetalning >


Ingen vanlig säng

Din säng har byggts av 14 händer. Sju duktiga sängbyggare med en gemensam strävan: att bygga bättre sängar – tillsammans. Så när du köper en säng av oss på KungSängen, då vet du vad du får. En bästa vän.

En säng byggd av oss, med själ och hjärta, där inget lämnats åt slumpen. Det gäller hela vägen, från design och inköp till all den kunskap och engagemang som du möts av i våra butiker. Och när vi sedan kommer hem till dig, med precis den säng du längtat efter, är det inte utan stolthet i bröstet. För vi vet att du har höga förväntningar. Och vi har gjort allt för att överträffa dem. Hela vägen från oss till dig.

Läs mer om vår sängtillverkning
Lär känna KungSängen

KungSängen - ett hantverk


Upp till 30 års garanti

Upp till 30 års garanti på din säng

Vi vill göra livet skönare genom bättre sängar – på ett bättre sätt. En säng byggd av oss, med själ och hjärta, där inget lämnats åt slumpen. Goda förutsättningar för att sängen ska bli din bästa vän.

Hitta din närmaste butik