Alltid hos KungSängen

Vi tycker att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att köpa säng hos oss. Och det ska märkas, länge. När du har köpt din säng i någon av våra butiker kan du vara säker på att vi ses igen. När vi levererar din säng hem till dig, när du behöver en ny kudde eller när du vill förbättra din sömn. 

KungSängen

Våra trygga garantier

Första gången du ligger i din nya säng ska det kännas bra i magen. Och i ryggen ska det kännas ännu bättre. I många år framöver. Med våra omfattande garantier kan du känna trygghet genom hela ditt sängköp. Vi har gjort allt för att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att köpa säng hos oss på KungSängen. 

 

Garantier

 

30 års garanti på din säng

Vi bygger sköna och hållbara sängar. En säng byggd av oss, med själ och hjärta, ska hålla i 30 år. Det är vår garanti, från oss till dig.

 

Villkor för garantin 

Garantin omfattar brott och fabrikationsfel på sängens fjädrar och ram - övriga delar enligt konsumentköplagen. Garantin gäller endast vid uppvisande av originalkvitto och för dig som köpare. Garantin gäller inte om sängen har utsatts för åverkan, vårdslöshet, vanvård eller felaktigt användande. Inte heller om sängen har modifierats eller reparerats av någon annan än av KungSängen utsedd personal.

  

30 års garanti

 

Sov på saken i upp till 180 dagar

Med vår Trygghetsgaranti får du prova din säng hemma och sedan byta fasthet om du vill.

 

Villkor för trygghetsgaranti 
Garantin gäller vid ett tillfälle under 60-180 dagar efter leveransdatum, förutsatt att du vid köptillfället även köpte madrasskydd från oss. Garantin innefattar ej
specialbeställningar såsom tillval och måttanpassning, samt sängar med endast en fasthet.

Villkor vid byte av fasthet 
Du ska kunna uppvisa giltigt kvitto på att du har köpt en komplett säng inklusive bäddmadrass ur vårt ordinarie sortiment. 
Du ska ha använt ett av våra madrasskydd som du köpt tillsammans med din KungSängen-säng. 
Du ombesörjer själv transporten till närmaste KungSängen-butik. Sängen ska vara hel, ren och emballerad med material som du hämtat i någon av våra butiker. 

 

Sov på saken

 

Leveransgaranti

När du köper en ny säng garanterar vi att du får din säng på utsatt tid, annars bjuder vi dig på fraktkostnaden.

 

Villkor för leveransgaranti

Kostnadsfri leveransgaranti på alla sängar du köper hos oss. För sängar inom serierna Basic, Classic, Signatur och Premium gäller 4 veckors leveransgaranti, och inom sängserien Lyx gäller 6 veckor. Leveransgarantin gäller inte om du blivit erbjuden en leveransdag inom 4 veckor från beställningstillfället och sen valt att boka in senare leverans, eller att du valt att byta leveransdag. 
Leveransgarantin gäller inte om KungSängen misslyckas att leverera sängen på grund av omständigheter som inte KungSängen kunnat råda över, då gäller våra allmänna köpvillkor. 
Leveransgarantin gäller inte om du beställt en måttanpassad eller på annat sätt specialanpassad säng. 
Leveransgarantin gäller inte vid beställning gjord mellan 30/6 - 1/8 på grund av semester.

 

Leveransgaranti


Mer än bara en säng – anpassad efter dig
 

Din säng har byggts av 14 händer. Sju duktiga sängbyggare med en gemensam strävan: att bygga bättre sängar – tillsammans. Så när du köper en säng av oss på KungSängen, då vet du vad du får. En bästa vän.  

En säng byggd av oss, med själ och hjärta, där inget lämnats åt slumpen. Det gäller hela vägen, från design och inköp till all den kunskap och engagemang som du möts av i våra butiker.  

När vi kommer hem till dig, med precis den säng du längtat efter, är det inte utan stolthet i bröstet. För vi vet att du har höga förväntningar och vi har gjort allt för att överträffa dem. Hela vägen från oss till dig. 

 

Anpassa efter dig

 

Måttanpassa din säng

Det händer någonting nästintill magiskt med människor när vi tillsammans hittar rätt säng, oavsett om du vill ha den i standardstorlekar eller behöver hjälp med måttanpassning.

 

  

Måttanpassa din säng

 

Bäddmadrass ingår alltid 

Vi tycker att det är självklart att en säng ska vara redo att användas när den levereras hem till dig. Därför ingår bäddmadrass i alla sängar som du hittar hos oss. 

 

 

Bäddmadrass ingår alltid

 

Ända hem till dig

Vi kommer hem till dig med din nya säng och bär in den till din hall, om du bor i butikens närområde. Du kan också låta oss ta hand om monteringen och bortforsling av både emballage och din gamla säng. 

Skönare betalning och lite mer frihet  

Vi gör sängar, för alla. Oavsett formen på din kropp eller din plånbok. Hos oss får du betala som det passar dig. Allt på en gång, eller lite i taget. För att det ska vara lika skönt att köpa din säng som det är att sova i den.  

I samarbete med Resurs Bank erbjuder vi dig en rad olika betalningsalternativ och du väljer vilket som passar bäst när du får din första faktura. Vi bjuder alltid på 30-60 dagars kostnadsfri kredit. Det innebär att det alltid går minst en månad innan det är dags för att betala din säng.  

Hitta din säng > 

Hitta din närmaste butik > 

Vår sängtillverkning > 

Hemleverans och frakt > 

Läs mer om delbetalning >