Baby

Det bästa för din bebis

Här hittar du babyprodukter av hög kvalitet, utvecklade med fokus på både bebisens sovbehov och miljö. Upptäck bland annat spjälsängen med förvaringslåda och mobilt skötbord och ergonomiska babymadrassen helt i naturmaterialet Talalay. Hela sortimentet följer Reach kemikalielag, och den strängaste certifieringen av Öko-tex 100 klass I.

Filter
Filtrera
Pris
Material
  1. Bomull 6 artiklar
  2. Bomullssatin 2 artiklar
  3. TENCEL 3 artiklar
Serie
  1. MINI 14 artiklar
  2. LYX 1 artikel

Tryggt certifierat

Babysortimentet följer Reach kemikalielag, och uppnå är den strängaste certifieringen av Öko-tex 100, som ger godkänt för barn under 3 år. Certifieringen garanterar att produkten är fri från kemikalier som kan skada hälsa och miljö. Babytäcket är testat på laboratorium enligt EUs standard ISO 5085-1 och är sytt enligt European Child Safety Alliance.

Skonsamma naturmaterial

Naturmaterialen Tencel och Talalay ger en allergivänlig sovmiljö med upp till 70% mindre kvalster än andra material. Du kan vara trygg med att materialen är skonsamma för din bebis känsliga hud och för miljön. All bomull är certifierad med Öko-tex 100.

 

Återanvänd tygpåsarna

För att spara på miljön är produkterna förpackade med bomullssnören eller i tygpåsar. Spara dem gärna och använd i din vardag!

 

 

 

Välkommen till världen Mini! Babysortimentet Mini är noga utvalda produkter med fokus på naturmaterial i hög kvalitet. Och när vi säger noga utvalt så menar vi verkligen det. Här hittar du därför bara babyprodukter av hög kvalitet, utvecklade med fokus på både bebisars sovbehov och miljön. Upptäck bland annat spjälsängen med förvaringslåda och mobilt skötbord och ergonomiska babymadrassen helt i naturmaterialet Talalay. Dessutom påslakanset och allt annat du behöver för att din bebis ska sova tryggt och skönt. Vi är extra stolta över babynestet Sussa som även det är gjort i ergonomiska naturmaterialet Talalay. Babytäcket och babykudden är noga testade för ditt barns säkerhet och ergonomi. Produkterna är Öko-tex klass 1-certifierade med hårda krav på kemikalier för barnprodukter. De följer även REACH kemikalielag.

.