Mixa och matcha bäddningen med Frida Hansdotter

Vi på KungSängen älskar vår Frida Hansdotter-kollektion och hoppas att du också tycker om den lika mycket som vi gör. Tillsammans med Frida har vi tagit fram fyra olika bäddningar som kan piffa upp sängen och sovrummet ordentligt. Det är dags att ta ut svängarna - mixa och matcha klassiskt enfärgat och randigt eller färgglatt och härliga mönster. 

"Jag ville göra en kollektion som ger harmoni. I mitt hem, och speciellt i sovrummet, är det viktigt för mig att vara omgiven av material och färger som hjälper mig att hitta lugnet. Därför går min kollektion i färger och mönster inspirerade av naturen." - Frida Hansdotter.

 

Bäddning

 

Klassiskt enfärgat och randigt

En klassisk bäddning där du får ut det bästa av två världar, randingt påslakanset Norberg med blå baksida som grund och mönstrat örngott Klackberg som pricket över i:et. Som hämtat från en skärgårdsdröm. 

 

 

Färgglatt och härliga mönster

Här har vi bäddat med randiga och enfärgade örngott tillsammans med stickade pläden Högbyn. På ett lekfullt sätt har vi även gett plats åt det blommiga påslakansetet Krysante. Allt i en härlig färgexplosion som ger glädje!

 

 

Fräsht vitt med kontrast

Här har vi bäddat med Åre - ett krispigt vitt påslakanset med blå kant och kompletterat med överkastet Fagersta för ett extra lyxig mysfaktor. På sängkanten ligger kimonon Frid som ger den äkta hotellkänslan. 

 

 

Naturlig & jordnära värme

Här har vi bäddat med påslakanset Norberg och Åre i trendiga färgen orange. Som en varm och skön sommardag där mönstrade örngottet Himmelfjäll och pläden Högbyn blir som kvällens sista solstrålar.