Bäddmadrass CHOICE TAGEL

Bäddmadrass CHOICE TAGEL

Choice Tagel är en 10 cm tjock bäddmadrass med en kärna av Tagel och Talalay-latex. Bäddmadrassen är för dig som ställer absolut högsta krav på din bäddmadrass.
7 490 kr

Choice Tagel är en bäddmadrass som är hela 10 cm tjock, med en kärna av Tagel och Vita Talalay-latex. Talalay-latex är ett allergivänligt naturmaterial med ventilerande egenskaper som leder bort fukt och värme och som dessutom minimerar kvalster i sängen. Det anpassar sig efter kroppens konturer och är både tryckavlastande och följsamt. Blandningen med tagel gör dessutom fuktavledningen extra effektiv. Bäddmadrassen är pikerad med sömmar som går rakt igenom hela madrassen och håller kärna, vadd och tyg på plats. Därför går tyget inte att ta av. KungSängens bäddmadrasser har ett luftigt och följsamt stretchtyg, vilket är avgörande för att du ska få maximal kontakt med resårerna i din säng.

Det lönar sig att skydda din nya madrass
Komplettera gärna din bäddmadrass med ett madrasskydd. Det skyddar bäddmadrassen från smuts och fläckar och förlänger därmed dess livslängd. Dessutom håller du den mer hygienisk och fräsch.


Leveranstid: 2-3 veckor
Längd: 200, 210
Tjocklek: 10
Fyllning: Ull/Bomull
Material: Tagel/Talalaylatex
Yttertyg: Pikerad följsam stretch