Bäddmadrass NORRSKÄR LATEX

LYX
12 990 kr
Tidigare lägsta pris: 0 kr
+ -
Leverans 4-5 veckor
Norrskär är vår mest exklusiva bäddmadrass. Den är utrustad med en sval bomullssida och en varmare fårullssida, som hjälper dig att hålla rätt temperatur året runt. Med en tjocklek på hela 11 cm och en kärna av naturmaterialet Talalay-latex är Norrskär både luftig, tryckavlastande och allergivänlig.
SNABBFAKTA
 • Serie: LYX
 • Tvättråd: Ej tvättbar
 • Leveranstid: 4-5 veckor
 • Yttertyg: Quiltad följsam stretch
 • Tjocklek: 11
 • Längd: 200
 • Fyllning: Ull/Bomull
 • Material: Talalaylatex

Komfort
Norrskär är en lyxig bäddmadrass med en tjocklek på hela 11 cm.
Kärnan i Talalay-latex har en unik andningsförmåga och temperaturreglering, vilket gör den både bekväm och allergivänlig. Den minskar dessutom risken för kvalster med upp till 70% jämfört med andra material.

Talalay-latexens tryckavlastande förmåga ger en tryckfri support som håller ryggraden rak och minskar kroppens rörelse i sängen.

Norrskär passar särskilt väl i det nordiska klimatet eftersom den går att anpassa efter årets varierande säsonger. Med en luftig sommarsida i bomull och en värmande vintersida i fårull hjälper madrassen dig och din säng att hålla en behaglig temperatur året om.

Hållbarhet
Kärnan i naturligt Talalay-latex är både naturlig och återvinningsbar. Den är hållbart framtagen ur saften från gummiträdet och produceras enbart med förnybar energi.

Madrassens kärna, vadd och stretchtyg är ökö-tex certifierade, vilket innebär total frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Talalay-latexen har flera miljöcertifieringar; Cradle to cradle, ECO-institute och Water Stewardship. Ett smart val för både kropp och miljö.

Design
Norrskär har ett quiltat fodral som håller vadden stadigt på plats, och madrassen går att köpa i alla våra standardmått.

Skötsel
Komplettera gärna din bäddmadrass med ett madrasskydd. Det skyddar bäddmadrassen från smuts och fläckar och förlänger därmed dess livslängd. Dessutom håller du den mer hygienisk och fräsch.

Leverans av säng och bäddmadrasser
Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 3-4 veckor. Frakt från 795 kr.

Hemleverans med Schenker:
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 795 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter
Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.

Tryggt, hållbart och svensktillverkat

 • Vi tillverkar din säng efter beställning i vår fabrik i Enköping.
 • Alla våra sängtyger är Öko-tex certifierade, vilket innebär garanterad frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
 • Virket i din säng är av obehandlad svensk gran som är kontrollerat för ansvarsfullt skogsbruk vilket tar hänsyn till både människor och miljö.
 • Sov på saken i 180 dagar! Med vår Trygghetsgaranti får du prova din säng hemma och byta fasthet om du inte är nöjd.
 • Vi tror på vårt hantverk! Därför erbjuder vi hela 30 års garanti på alla våra sängar (gäller ram och fjäderbrott).