Bäddmadrasser

Investera i en bäddmadrass av högsta kvalitet

KungSängen har ett brett utbud av bäddmadrasser, i flera modeller och material. Gemensamt är en luftig vaddering med ett följsamt mjukt stretchtyg. Med en bäddmadrass ur premiumklassen får du en madrass som tillverkas i naturmaterial som formar sig efter dina konturer och ger en skön sovrumsmiljö. I bassortimentet tillverkas våra bäddmadrasser med polyeterskum som är speciellt framtaget efter vår höga kvalitetsstandard.

Filter
filter
  1. Material
    Hypersoft skum
  2. Serie
    CLASSIC
Filtrera
Pris
Material
  1. Hypersoft skum 2 artiklar
  2. Polyeter 2 artiklar
Serie
  1. CLASSIC 2 artiklar
  2. LYX 2 artiklar
2 av 19

Produkter

Sätt fallande sortering
2 av 19

Produkter

Sätt fallande sortering

Bäddmadrassen är som “Pricken över i:et”

Att unna sig en riktigt skön bäddmadrass är verkligen något som kan förhöja en sömnupplevelse. Det kan få en äldre säng att kännas som ny, och det kan göra en lyxig kontinentalsäng till något alldeles extra.

Vi har valt att satsa på ett brett utbud av bäddmadrasser som ska passa alla våra sängar, och att oavsett vilken prisklass du är intresserad av, ska det alltid finnas en kvalitativ bäddmadrass som passar just dig. Du hittar allt från vår tjocka bäddmadrasser i lyxiga naturmaterial, till enklare skumgummi.   

Självfallet erbjuder vi bäddmadrasser som passar både våra enkelsängar och dubbelsängar. Vi har även specialanpassade bäddmadrasser för ställbara sängar.

Om du är osäker på vilken bäddmadrass som passar dig bäst så kan det vara bra att titta närmare i vår guide för hur man väljer bäddmadrass

Hållbara material är skönt för både dig och din säng

För oss är det viktigt att du ska vara trygg med att våra produkter inte innehåller några skadliga ämnen eller material. Därför använder vi enbart Öko-Tex certifierade tyger och vi har även flera olika naturliga material såsom tagel och naturlatex i våra bäddmadrasser.

Ge din säng nytt liv och byt till en ny bäddmadrass

Många frågor oss när man ska byta bäddmadrass eller hur ofta ska man byta bäddmadrass? En annan vanlig fråga är om man har en äldre säng, ska man då byta bäddmadrass eller säng?

Vi brukar säga att har man en bra och kvalitativ sängbotten så kan man med fördel byta bäddmadrass istället för säng. Det är också ett klimatsmart sätt att förlänga livslängden på din säng och ge den ett nytt liv.

Vår rekommendation är att man byter bäddmadrass var 5:e till 8:e år om det är en säng som används dagligen.

Storlekar och mått på våra bäddmadrasser

Eftersom våra sängar vanligtvis går att få både 200 cm långa och 210 cm långa som standard, försöker vi också erbjuda så stor del som möjligt av våra bäddmadrasser i båda dessa längdmått.
De vanligaste måtten är dock 90x200 cm, 120x200 cm, 160x200 cm och 180x200 cm.

Men vi erbjuder så klart bäddmadrasser till alla våra sängstorlekar, och här hittar ni alla våra bredder som det finns att välja på.

Dubbelsäng: Till våra dubbelsängar erbjuder vi bäddmadrasser i bredderna 160 cm, 180 cm och 210 cm.

Enkelsäng: Till våra enkelsängar erbjuder vi bäddmadrasser i bredderna 80 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm och 140 cm.

Som vanligt hos oss, så skulle du behöva specialbeställa en bäddmadrass för att passa dina unika förutsättningar så går det också alldeles utmärkt. T.ex specialmått som 200x200 eller 190x210 går självklart bra att tillverka utefter beställning. Läs gärna mer om hur det går till att måttanpassa en säng eller bäddmadrass.

Välkommen att prova ut din bäddmadrass i någon av våra sängbutiker

Att kunna klämma och känna innan man väljer bäddmadrass kan många gånger kännas tryggt. Ibland kan man också vilja få personlig rådgivning och kunna rådfråga en sängexperter innan man gör sitt val.

Då kan det vara bra att känna till att vi är Sveriges största sängkedja och har idag runt 50 sängbutiker från Malmö i söder, till Luleå i norr. Att vi finns i närheten av dig är därför väldigt stor. Här hittar du mer information om var du hittar din närmaste butik.

Du är varmt välkommen att titta förbi oss om du vill prata säng, eller sömnbesvär. Vi erbjuder en lugn och harmonisk miljö, där våra kunniga sängexpeter guidar dig igenom vårt breda sortiment av sängar, bäddmadrasser, sänggavlar, sängkläder och sängtillbehör.

.