Barnmadrass Drömma

Barnmadrass Drömma

Babymadrassen Drömma är av allra högsta kvalitet och i 100% naturmaterial. Det följsamma och ergonomiska materialet Talalay är både fuktavledande och ventilerande så att bebisen får en sval och luftig sovmiljö. Dessutom 70% mindre kvalstertillväxt och allergivänligt. Det tvättbara yttertyget består av Öko-Tex certifierad bomull och viskos.
2 599 kr
Visa lagerstatus i din butik

Produktspecifikation

Mått: 60x120x7,5cm

OM NATURMATERIALET TALALAY
Naturlatex Talalay är 100% naturmaterial som tillverkas av saften tagen från gummiträd, helt utan konstgjorda tillsatser. Vår unika Talalay är framtagen på en hållbar odling av gummiträd och produceras enbart med förnybar energi där all el tas via 100% grön vindkraft. Klassad som klimatsmart då framställningen av den tar upp mer koldioxid från luften än den producerar.

Materialet har en unik och öppen cellstruktur som gör att det andas och leder bort både fukt och värme. Den ventilerande förmågan bidrar till en allergivänlig och därmed hälsosam sovmiljö. Materialet ger dessutom upp till 70% mindre kvalster jämfört med andra material. Talalay är också helt unikt genom att vara mjukt men ändå stöttande.

CERTIFIERINGAR
Öko-Tex® Standard 100 klass 1 - innebär godkännande för barn under 3 år.
Guld certifikat i Cradle-to-Cradle – Global märkning med mycket stränga krav.
ECO Institute - Ledande leverantörer av produkter, utsläppstester och kvalitetssäkring i världen.
Rainforest Alliance - Global ideell organisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande bruk av världens skogar.
Water Stewardship – Vidtar åtgärder för att säkerställa att vattenanvändningen har minimal miljömässig och social inverkan

TVÄTTRÅD
Yttertyget tvättas i 40 grader och torktumlas/bleks/kemtvättas ej.
Bäddmadrassen behöver sällan tvättas tack vare sina naturligt hygieniska egenskaper. Men om olyckan är framme rekommenderas handtvätt. Lägg madrassen platt och skölj med ljummet vatten. Tryck försiktigt ut vattnet och låt lufttorka. Vrid ej, då detta skadar materialet.

Babysortimentet Mini - Mjukstarta livet med hållbara och trygga babyprodukter, baserade på naturmaterial fria från hälso- och miljöskadliga ämnen. Hela sortimentet följer Reach kemikalielag, och den strängaste certifieringen av Öko-tex 100 klass I.

Recensioner

Snabbfakta

Yttertyg:
85% Bomull 15% Viskos
Fyllning:
100% Talalay Naturlatex
Serie:
MINI

Frakt

Fri frakt över 999kr för små paket.
Leverans sker med Schenker till ombud.
Leveranstid 1-2 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta. 

Leverans av säng och bäddmadrasser
Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 3-4 veckor. Frakt från 595 kr.

Hemleverans med Schenker:
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 595 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.

Måttanpassa din säng

Måttanpassning
Vill du ha en säng utöver det vanliga? Vi erbjuder måttbeställning där du helt själv bestämmer vilka mått din säng ska ha. Läs mer om Måttbeställning här.

Svensktillverkat

Tryggt, hållbart och svensktillverkat

  • Vi tillverkar din säng efter beställning i vår fabrik i Enköping.
  • Alla våra sängtyger är Öko-tex certifierade, vilket innebär garanterad frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
  • Virket i din säng är av obehandlad svensk gran som är kontrollerat för ansvarsfullt skogsbruk vilket tar hänsyn till både människor och miljö.
  • Sov på saken i 180 dagar! Med vår Trygghetsgaranti får du prova din säng hemma och byta fasthet om du inte är nöjd.
  • Vi tror på vårt hantverk! Därför erbjuder vi hela 30 års garanti på alla våra sängar (gäller ram och fjäderbrott).