Paket Mini

Paket Mini

I paketet ingår den flexibla spjälsängen Mini med sänglåda och stödbräda. Dessutom ingår barnmadrassen Drömma som är både allergivänlig och ergonomisk. Med paketet sparar du 1 979 kr.
Fåtal kvar 3-5
5 990 kr
Visa lagerstatus i din butik

Produktspecifikation

ERGONOMISK MADRASS I NATURMATERIAL
Babymadrassen Drömma är av allra högsta kvalitet med kärna i Talalay som både är fuktavledande och ventilerande så att bebisen får en sval och luftig sovmiljö. Dessutom 70% mindre kvalstertillväxt och allergivänligt.

JUSTERBAR HÖJD I 3 LÄGEN
Det högsta läget är mer ergonomiskt och gör det lättare att komma åt barnet. Så fort barnet kan häva sig upp eller sitta med egen kraft rekommenderas den lägsta nivån för att undvika olyckor. Räknat från golvytan utan madrass är höjderna 24, 36 och 48 cm.

TRE AVTAGBARA SPJÄLL
Genom att ta bort de avtagbara spjällen på ena sidan kan barnet lätt gå i och ur sängen själv och fortfarande sova tryggt. Alla tre spjäll ska tas bort för att undvika risken att utrymmet blir för smalt.

AVTAGBAR SIDA MED STÖDBRÄDA
När du tar av ena sidan kan du använda spjälsängen som en soffa. Med den tillhörande stödbrädan får barnet en trygg sovmiljö med möjligheten att gå i och ur sängen själv.

SÄNGLÅDA
Praktisk förvaring till spjälsängen. Smidiga hjul gör det enkelt att rulla in lådan under spjälsängen. Perfekt för skötsaker, pyjamas och bäddtillbehör.

PRODUKTINFORMATION
• Allergivänlig och ekologisk vattenbaserad färg
• Certifierat enligt EU:s säkerhetsstandard
• Tillverkad av MDF och bok
• Mått: 65,5 x 124,5 cm. Höjd 85 cm.
• Bäddmått 60x120
• Maxvikt 40 kg


TILLVAL ATT KOMPLETTERA MED:
Skötbord

Produkten kräver montering. Läs noga igenom säkerhetsföreskrifterna och kontrollera sängen innan användning. Vi rekommenderar att vara två som bär då paketet väger 32 kilo.

Babysortimentet Mini - Mjukstarta livet med hållbara och trygga babyprodukter, baserade på naturmaterial fria från hälso- och miljöskadliga ämnen, madrass och tyg certifierade med Öko-tex 100 klass I.

Recensioner

Snabbfakta

Höjd:
85
Bredd:
65.5
Längd:
124.5
Serie:
MINI

Frakt

Fri frakt över 999kr för små paket.
Leverans sker med Schenker till ombud.
Leveranstid 1-2 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta. 

Leverans av säng och bäddmadrasser
Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 3-4 veckor. Frakt från 595 kr.

Hemleverans med Schenker:
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 595 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.

Måttanpassa din säng

Måttanpassning
Vill du ha en säng utöver det vanliga? Vi erbjuder måttbeställning där du helt själv bestämmer vilka mått din säng ska ha. Läs mer om Måttbeställning här.

Svensktillverkat

Tryggt, hållbart och svensktillverkat

  • Vi tillverkar din säng efter beställning i vår fabrik i Enköping.
  • Alla våra sängtyger är Öko-tex certifierade, vilket innebär garanterad frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
  • Virket i din säng är av obehandlad svensk gran som är kontrollerat för ansvarsfullt skogsbruk vilket tar hänsyn till både människor och miljö.
  • Sov på saken i 180 dagar! Med vår Trygghetsgaranti får du prova din säng hemma och byta fasthet om du inte är nöjd.
  • Vi tror på vårt hantverk! Därför erbjuder vi hela 30 års garanti på alla våra sängar (gäller ram och fjäderbrott).