Madrasskydd Täta

Madrasskydd Täta

Ett tunt madrasskydd med vattentätt ytskikt, certifierad med Öko-Tex 100 och enligt REACH kemikalielag. Ovansidan är av mjuk Tencel (Lyocell) med ett tunt vattentätt skikt, och sidorna är av mjukaste bomullsjersey. Resår kring kanterna gör att madrasskyddet ligger på plats hela natten, och underlättar bäddningen. Tencel har en hög andningsförmåga och absorberar fukt 50% bättre än bomull.
Finns i lager +5
259 kr
Visa lagerstatus i din butik

Produktspecifikation

Materialet Tencel (kallas även Lyocell) kommer från cellulosa av snabbväxande träslag, bland annat Eukalyptusträdet. Fibern har en hög andningsförmåga och absorberar och transporterar bort fukt 50% bättre än bomull. Materialet ger en allergivänlig sovmiljö. Tencelfibern är kontrollerad för ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till både människor och miljö.

Certifieringar:
Produkten följer Reach kemikalielag samt Öko-tex 100 klass I som är den strängaste av de olika kategorierna och godkänd för barn under 3 år. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Babysortimentet Mini - Mjukstarta livet med hållbara och trygga babyprodukter, baserade på naturmaterial fria från hälso- och miljöskadliga ämnen. Hela sortimentet följer Reach kemikalielag, och den strängaste certifieringen av Öko-tex 100 klass I.

Recensioner

Snabbfakta

Materialspecifikation:
Tencel och Bomull
Tvättråd:
Försiktig maskintvätt 60°C ej kemtvätt ej torktumling
Serie:
MINI

Frakt

Fri frakt över 999kr för små paket.
Leverans sker med Schenker till ombud.
Leveranstid 1-2 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta. 

Leverans av säng och bäddmadrasser
Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 3-4 veckor. Frakt från 595 kr.

Hemleverans med Schenker:
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 595 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.

Måttanpassa din säng

Måttanpassning
Vill du ha en säng utöver det vanliga? Vi erbjuder måttbeställning där du helt själv bestämmer vilka mått din säng ska ha. Läs mer om Måttbeställning här.

Svensktillverkat

Tryggt, hållbart och svensktillverkat

  • Vi tillverkar din säng efter beställning i vår fabrik i Enköping.
  • Alla våra sängtyger är Öko-tex certifierade, vilket innebär garanterad frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
  • Virket i din säng är av obehandlad svensk gran som är kontrollerat för ansvarsfullt skogsbruk vilket tar hänsyn till både människor och miljö.
  • Sov på saken i 180 dagar! Med vår Trygghetsgaranti får du prova din säng hemma och byta fasthet om du inte är nöjd.
  • Vi tror på vårt hantverk! Därför erbjuder vi hela 30 års garanti på alla våra sängar (gäller ram och fjäderbrott).