Bättre sömn från 399 kr per månad

Vi på KungSängen gör allt vi kan för att göra det enklare för dig att få bättre sömn. Vi gör våra sängar för hand, har noga utvalda material i våra produkter och hjälper dig hitta sängen som passar just din kropp och dina önskemål. Nu har vi gjort det ännu enklare att få bättre sömn, för nu kan du få din säng för så lite som 399 kr/mån.

 

Bättre sömn

 

Smartare delbetalning till fast pris

En smart delbetalningslösning för dig som vill betala samma pris varje månad tills hela köpet är betalt. Du betalar ingenting i butiken utan först när fakturan kommer, månaden efter ditt köp. Och det bästa är att sängen är din direkt!


Exempel - köp för 30 000 kr

För summan 30 000 kr kan du välja en maffig kontinentalsäng med bäddmadrass och ben eller en komplett enkelsäng maxad med gavel, kudde, täcke och sängkläder. Alltihop för endast 599 kr/mån.

 

 

 

Exempel köp för 30 000 kr
Fast pris 599 kr/mån

Antal delbetalningar: 61 st
Administrativ avgift: 45 kr/mån
Uppläggningsavgift: 349 kr
Rörlig årsränta: 4,9%
Effektiv ränta: 8,61%
Totalbelopp: 36 890 kr


 

Tips för bättre sömn >

Hitta din säng >

Smart delbetalning till fast månadspris >

 

 

Exemplet baserad på ett köp på den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2022-10-15. Den effektiva räntan beräknas enligt Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Exemplet förutsätter att räntan och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Kreditgivare Resurs Bank AB.