KungSängen Mall of Scandinavia

 

Varmt välkommen till vår sängbutik i Mall of Scandinavia, Solna.

I den mycket populära gallerian Mall of Scandinavia hittar du vår helt nya sängbutik. Butiken ligger i den norra delen av gallerian på plan 1, granne med bl.a Åhléns. Här kan du prova sängar i en inspirerande miljö, och träffa vår kunnig och engagerad personal.

Våra sängexperter kan guida dig utefter dina sömnbehov, vi erbjuder både enkelsängar och dubbelsängar i massor av varianter och färger. Därför kan vi erbjuda en rad alternativ oavsett om du är intresserad av en ramsäng, kontinentalsäng eller en ställbar motordriven säng. Du kan även botanisera bland vårt breda utbud av sängkläder, kuddar, täcken och andra sängtillbehör. 

Vi ser framemot att välkomna dig till våran butik!


Kontaktuppgifter

Stjärntorget 2, Mall of Scandinavia

169 79 Solna

Telefon: 08-411 20 02

E-post: mos@butik.kungsangen.com


Öppettider

Vardagar: 10-21
Lördagar: 10-21
Söndagar: 10-21

Öppettider helgdagar >

Skönaste sängarna i Solna

I våra sängbutiker är din sovkomfort i fokus. Vi hjälper dig hitta den perfekta sängen för just dig och härliga tillbehör som sängkläder, kuddar, bäddmadrasser, täcken, och mycket mer. Allt av högsta kvalitet.

Om du vill tjuvitta på vårt utbud innan du besöker vår butik i Mall of Scandinavia, eller om du föredrar att handla online, kan du göra det här på vår webbshop. Är du kanske sugen på en extra skön kontinentalsäng, en smidig ställbar säng, en klassisk ramsäng, eller våra vackra påslakan? Allt finns här.