KungSängens ställningstagande gällande Corona

 

Så här hanterar vi Corona

På grund av Coronaviruset har vi på vi tagit försiktighetsåtgärder för att skydda dig som kund och vår personal. Alla som jobbar på KungSängen tvättar händerna ofta och noga varje dag och vi har rutiner för städning och desinfektion i både butiker och våra lastbilar. Vi följer kontinuerligt upp våra smittskyddsåtgärder för att säkerställa att riktlinjerna efterföljs.

Vi har öppet
Vi håller våra butiker öppna som vanligt. Våra lokaler är stora och rymliga och det är oftast inte så många kunder på besök samtidigt så risken är liten att det blir trängsel så att du behöver stå nära någon. 

Hygien i våra butiker
Vi jobbar hårt med att hålla våra butiker sanerade. Det erbjuds både handsprit och andningsskydd i alla våra butiker. De butiker som har kundtoalett har även instruktioner för hur varje besökare ska tvätta händerna.

Ditt möte med oss
Tyvärr måste vi hålla ett avstånd till dig som kund för att minska smittorisken och vi skakar heller inte hand med våra kunder i dagsläget. Om en kund visar symptom på sjukdom så måste vi be personen att istället besöka vår hemsida eller att komma tillbaka efter tillfrisknande.

Boka sängprovning
Vi rekommenderar tjänsten boka Sängprovning, där kunden kan få butiken för sig själv. Läs mer här.


Vid frågor

Vi på KungSängen vill gärna ta del av era eventuella frågor om du känner dig osäker eller undrar över våra rutiner.

Du är alltid välkommen att kontakta din närmsta butik eller vårt huvudkontor via informationen längst ner på sidan, eller chatten under bemanning.

Vi förbehåller oss rätten att justera dessa riktlinjer baserat på gällande rådande läge för smittspridning