10 tips varför småbarnsföräldrar väljer en ställbar säng

Kampanj på ställbara sängar - KungSängen

Med barn i familjen blir det mycket sänghäng. Gör hänget bekvämare och mysigare med en ställbar säng!

1. Lättare amning

Amning och nappflaskning blir mer bekvämt i halvliggande ställning där du slipper böka med amningskuddar och ryggont. Ställ enkelt om din säng till den vinkel som känns bäst för dig. 

2. Lättare andning

Ingen nyhet för oss föräldrar, men barn blir förkylda. Med en höjbar rygg kan du ställa sängen så att både du och ditt barn kan andas lättare. Slemhinnorna blir mindre svullna och lungorna fungerar bättre i upprätt läge, vilket lindrar hostiga halsar och täppta näsor.

3. Ländryggen avlastas

Du som har ont i ländryggen vet att det kan vara skönt att minska på trycket genom att lägga benen på till exempel en palI. I och med att du kan ställa både benens höjd och ryggens lutning kan du hitta den mest bekväma sovställningen för just dig. Och du kan även höja ryggen för att få hjälp att komma ur sängen. För i ärlighetens namn – den hjälpen behöver vi alla ibland.

4. Mindre snarkningar

Som förälder behöver du din skönhetssömn. Om du eller din partner har problem med snarkningar, kan en höjbar säng vara räddningen för din välbehövda vila.

5. Läs sagor utan kramp

Att upptäcka sagornas värld tillsammans med sitt barn är bland det mysigaste som finns. I en ställbar säng blir sagostunderna lååånga och avslappnande, utan bortdomnade armar och obekväma lägen. Det ger er båda en lugn stund tillsammans och den tryggheten som barnet behöver för att somna

6. Perfekt för familjehäng

Poppa popcorn, hissa upp sängryggen, släng på Netflix och njut! Bekvämt för hela familjen under ett mysigt film- eller Tv-spelsmaraton. Och du! Det funkar lika bra utan barn.

7. Tung andning och astmatiska besvär lättar

Om du, din sambo eller ditt barn har problem med astma eller bara andas tungt, kan det vara en stor förändring att höja ryggen något. Våra sängar finns dessutom i helt allergivänliga material så som naturlatex och utan besvärande kemikalier.

8. Vila trötta (gravid)fötter i högläge

Efter en dag med vardagspussel, lek och promenader kan det vara helt underbart att få lägga sig ner och hissa upp benen. Helt perfekt för dig som väntar barn också!

9. Diskret design med kontinentalsängs-look

En ställbar säng från KungSängen ser inte ut som ställbara sängar gjorde förut. Istället för ”sjukhussängen” får du en designad möbel. I nedfällt läge ser sängen ut som en kontinentalsäng och du slipper tumma på ett vackert sovrum för att få alla fördelar.

10. Ät frukost på sängen (nästan) utan spill

Frukost ska intas på sängen! Det är förbjudet, lite bökigt och helt underbart. I din ställbara säng slipper du de värsta smulorna i sängen då du kan äta i sittande läge. Mer sängfrukost åt folket!

Den ställbara sängen har gått från praktisk ergonomisäng till barnfamiljernas stora favorit. Prova! Ni kommer inte bli besvikna.

Till våra ställbara sängar