Boka sängprovning

Tycker du det är svårt att välja ny säng? Eller vill du specialanpasa en säng utefter dina unika behov? Varför då inte låta en av våra sängexperter guida dig till ditt nästa sängköp? Vi erbjuder ett flertal olika sängprovningsevent, antingen digitalt eller i någon av våra butiker. Självklart är det kostnadsfritt och helt utan köptvång. Välkommen till oss!

 

Boka sängprovning i butik eller digitalt

Hur går en sängprovning till?

Vi välkomnar dig, eller kanske dig och din partner, i dörren och tillsammans kommer vi hitta den sängen som passar dig och dina behov. Du får alltid en personlig hjälp från en av våra sängexperter att hitta rätt säng i lugn och ro. Kanske har du ryggvärk, nacksmärtor eller andra problem? Då kan vår personal, utbildad av naprapater, hjälpa dig.

På KungSängen har vi utvecklat en metod för att säkerställa att varje kund får den sängen som är rätt för sina behov. Det är också därför vi har Sveriges bredaste säng sortiment, hos oss finns helt rätt säng för alla.

  • Våra sängexperter påbörjar sängprovningen med att identifiera era generella behov och guida er igenom vårt showroom
  • Därefter börjar vi titta på mer specifika behov och även på individanpassningar, så som hårdhet på sängen, om man önskar en sval eller varm känsla, m.m
  • Slutligen tittar vi på olika designegenskaper och materialval. Vi tittar även på tillbehör som ni kan behöva, till exempel sänggavel, madrasskydd, sängben, täcken och kuddar
  • Vid det här laget har vi också kommit fram till den unika sängkombinationen som passar just dig.


Om du vill förbereda och hitta inspiration inför ditt sängprovning, rekommenderar vi att ni läser igenom våra sängguider. Vi har även omfattande materialguider om ni få en bättre förståelse för vad som gör våra sängar unika.

Vanligtvis tar en sängprovning 45-60 minuter, men hos oss ska alltid kunna känna att du kan ta den tiden du behöver för att välja ut den sängen som passar dig allra bäst.

Du kan alltid också vända dig direkt till någon av våra butiker för att boka in en konsultation. Du hittar din närmaste sängbutik här.