Maxat med mönster i höstens kollektion

Höstkollektionen består av en mix med blad- och grafiska mönster, samtidigt som den knyter an till höstens ljuvliga och naturnära färger. Kollektionen har både lyxiga och sköna materialval som livar upp i höstmörkret.

Höstkollektion

Höstkollektion

Sängkläder

 

Älskar du mönster? Årets höstkollektion bjuder in till en iögonfallande och varm bäddning. Våga vila och drömma dig bort bland härliga ginko- och palmblad i skön bomull och överkast i skön sammet.
 
 
 

Höstkollektion

Höstkollektion

Sängkläder

 

Vill du hitta lugnet? Med hjälp av naturens harmoniska färgpalett skapar du en avslappnad höstbäddning. Med mörklila, bruna och gråa toner har du genvägen till ett avslappnat sovrum i naturens ljuva färgskiftningar.
 
 
 

Höstkollektion

Höstkollektion

Sängkläder

 

Om du önskar en mer tidlös och klassisk look i sovrummet så hittar du också gråa, via och bruna toner i kollektionen. Du kan välja mellan sängkläder med minimalistiska mönster och ljuvliga basfärger som passar till den klassiska och ack så tidlösa lager på lager-bäddningen. Bädda med kuddar i olika storlekar, fluffiga täcken och sköna överkast för att komplettera stilen.