Designa din drömgarderob

Designa din drömgarderob

Designa din drömgarderob

ENKELT ATT HITTA RÄTT STIL VARJE GÅNG

I din drömgarderob ska det vara lätt och inspirerande att hitta de plagg och accessoarer du söker, nästan så att garderoben väljer outfit åt dig. En garderob måste inte vara stor för att du ska känna att den uppfyller dina önskningar, men den behöver vara smart och välplanerad.När du planerar din drömgarderob kan du utgå från var på kroppen ditt plagg ska sitta – från topp (längst upp) till tå (längst ner). Enkelt!

HATTSAMLINGEN FÅR VILA PÅ HYLLAN LÄNGST UPP

Med en hylla längst upp i garderoben kan du lägga dina snygga hattar på rad, nära till hands när du vill prova vilken hatt som passar bäst till dina kläder. Plagg som du inte använder så ofta kan du förvara i enkla boxar som du kan stapla på höjden och använda utrymmet maximalt.

GOTT OM PLATS FÖR ATT HÄNGA KLÄNNINGAR OCH BLUSAR

Tänk att få ”shoppa” i din egen garderob när det är dags att gå på fest. Häng dina favoritplagg på varsin galge så blir det enkelt att ta ut dem för en snabbtitt framför spegeln. Ju fler galgar desto bättre!

TOPPAR OCH TRÖJOR I PERFEKT ORDNING

Lägg stickade tröjor, sweatshirts och toppar i utdragbara trådkorgar så får du bra överblick. Sortera in dem efter färg och funktion så blir det enklare att hitta rätt klädesplagg. Linnen och t-shirts kan till exempel rullas ihop och placeras med änden uppåt istället för att läggas på hög. Det blir då lättare att dra fram dem utan att stöka till i garderoben.

SORTERAT OCH KLART BLAND BRALLORNA

Jeans- och träningsbyxor kan du stapla i olika högar medan finbyxor såsom chinos och byxa med pressveck behöver hängas för att hålla sig släta och fina. Väljer du att hänga dina byxor på galgar får du plats med mer på liten yta. Om du vill lyxa till det och har gott om plats i din garderob kan du välja utdragbara spjut. Luftigt och elegant!

ORDNING OCH REDA BLAND ALLA ACCESSOARER

Placera väskor på öppna hyllor och skor i praktiska ställ. Kombinera med extra krokar så kan du hänga skärp, slipsar och scarfar på dem. Tänk smart och använd varje litet utrymme.


Till våra skjutdörrsgarderober >


Till vår garderobsguide >