Julklappstips - för en mysig, stilfull och mer avslappnad jul

Oavsett vilken jul du drömmer om - ge bort eller unna dig själv omtänksamma julklappar som håller i längden. Satsa på mjuka paket som värmer extra mycket. Från oss till dig - en riktigt god jul

Julklappar

Här hittar du produkter som bidrar till en lugnare, mysigare och framförallt varmare jul. Ge bort en mjuk lurvig pläd eller en värmande dunfilt för myskvällar framför brasan. Unna dig själv en kimono och kryp ner i mjuka sköna sängkläder i ekologisk bomull. Höj mysfaktorn med en kopp te eller glögg.
 
 
 

Jul

Vi har samlat produkter som ger mest avkoppling för pengarna - från topp till tå. Ge bort en ergonomisk kudde till den som behöver extra stöd för nacken eller ett tyngdtäcke till den som vill ha en mer harmonisk sömn. Vår omtyckta kramkudde är hela 185 cm lång och ger ordentlig vila för hela kroppen -  favorit bland både stora och små. Ett par duntofflor är den perfekta gåvan till dig själv om du vill komma ner i varv samtidigt som du håller fötterna varma i vinter.
 
 
 

Jul

Julen blir lika mysig och förmodligen mer avslappnad om den får vara enkel och stilfull. Ge bort örngott, lakan och påslakan i klassiska material som bomullssatin till den som älskar minimalistisk och tidlös design. En skön pläd i en neutral färg blir lätt omtyckt av de flesta och är ett perfekt val till julklappsleken. Är paketet till dig själv och din vän kan vi tipsa om ett dubbelt duntäcke.
 
 
 

Hitta fler julklappar till hela familjen här >