Sömnexperten som lär dig konsten att sova

Sömnexperten som lär dig konsten att sova

Sömnexperten som lär dig konsten att sova

Idag sover vi mindre och stressar allt mer. Det gör att vi får svårt att varva ner på kvällen när det är dags att sova. I Sunshine-podden ställer Carina och Marie frågor om hur man kan sova bättre.

Sömnexperten Helena ger oss goda råd om hur du till exempel kan natta dig själv.<s/trong>

OM 4GOOD OCH SUNSHINE-PODDEN

Sveriges största kvinnliga nätverk älskar att lyfta fram människor, både kända och okända, som ger andra energi genom att berätta sina stories. Vi möter dem i Sunshine-podden där de vill inspirera och stärka dig att leva det liv du vill leva och förverkliga dina drömmar.

Vill du bli inspirerad och få bättre sömn?
Klicka här och lyssna på Sunshine-podden >


 

OM FÖRFATTAREN HELENA KUBICEK BOYE

Legitimerad psykolog, KBT-terapeut, har i över tio år arbetat med sömnbehandling inom psykiatri, företagshälsovård och på vård. Hon har utvecklat appar och e-learnings inom sömnbehandling, samt ingått i en forskningsgrupp. Helena har även nominerats till Stora Psykologpriset och prisats som Årets Nytänkare.

OM BOKEN ”KONSTEN ATT SOVA”

Känner du dig trött, har svårt att somna eller behöver kaffe för att hålla dig vaken under dagen? Var fjärde svensk är missnöjd med sin sömn och var tionde sover riktigt dåligt. Den här boken riktar sig direkt till dig som behöver förbättra din sömn. Det finns enkla tips och råd men även mer långsiktiga strategier.

Vill du lära dig konsten att sova bättre?
Klicka här för att beställa boken >

Ange koden ”kungsängen” i kassan så får du 30% rabatt på boken ”Konsten att sova”. Ord.pris 175 kr. Nu 123 kr.