Black Week, Black Friday & Cyber Monday

Varje år har du chansen att handla sängar och sängkläder till kraftigt reducerade priser på vår rea under Black Week. Vi inkluderar hela veckan inför Black Friday och även Cyber Monday.

Under Black Week ger vi dig massor rabatter på vårt sortiment av sköna sängar, härliga sängkläder, och en massa andra mysiga tillbehör som kuddar, täcken, överkast och allt annat som hör till sovrummet.

Ett perfekt tillfälle att köpa säng till fyndpris, med andra ord. Sugen på en lyxig kontinentalsäng, kanske? Eller en klassisk ramsäng? Eller varför inte testa en skön ställbar säng? Vi har fyllt butikerna med massor av sängar och våra sängexperter står redo att guida dig till ditt nästa sängköp!

 


 

Missa aldrig en rea

Vill du vara först till kvarn när vi har reor, erbjudanden och rabatter? Få tillgång till våra rea varor först av alla? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så ser vi till att du aldrig missar en rea eller ett bra tillfälle att fynda hos oss!


 

Om Black Week, Black Friday och Cyber Monday

Du vet säkert att Black Friday är en av årets största reor. I många fall den största. Men när började allt det här?

Vad är Black Friday?

Från USA har vi fått shopping högtiden Black Friday, där fredagen efter Thanksgiving i årtionden har varit startskottet för årets julhandeln. För att verkligen sparka igång julhandeln har butiker och kedjor lockat med kraftigt prissänkta varor och massor av fina erbjudanden. Detta har oftast lett till att köerna har varit långa utanför butiker och varuhusen, en högtid som verkligen uppskattas av kunder.

Trotts att Black Friday har funnits i över 30 år i bagaget så började denna shoppingfest ta Sverige med storm först under 2010-talet. E-handeln var lite av pionjärerna och var snabba att annama konceptet, vilket sedan ledde till att de mer traditionella kedjorna också fick upp ögonen för denna högtid. Dagen har växt snabbt och slagit rekord, efter rekord. Idag räknas Black Friday till en av de enskilt absolut största dagarna för handeln i Sverige och omsätter många miljarder under en enda dag.

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är e-handels egna högtid och svar på handelns Black Friday. Shoppingdagen infaller första måndagen efter den amerikanska Thanksgivingdagen, alltså måndagen efter Black Friday. I Sverige har intresset för Cyber Monday inte riktigt blivit lika utbrett som just Black Friday. Men möjligheten att kunna göra några riktigt goda fynd hemma från soffan eller när man är på språng från mobilen lockar alltid köpsugna.

Vad är Black Week?

För att ge fler möjligheten att hinna göra ett riktigt kap under denna shoppinghögtiden har Black Friday erbjudandena förlängts och numera pågår kampanjperioden oftast minst under en hel vecka. Starten sker vanligtvis på måndagen innan Black Friday och ibland kan det till och med dyka upp exklusiva erbjudanden dagarna före, så att prenumera på nyhetsbrev kan därför vara en god idé.

När är Black Friday 2022?

Nästa Black Friday infaller fredagen den 25:e november 2022. Cyber Monday infaller måndagen direkt efter, den 28:e november.

 


 

Öppettider under Black Week

Våra sängbutiker har utökade öppettider under Black Week, och här online kan du naturligtvis handla när som helst på dygnet.

Oftast har våra sängbutiker öppet mellan 10:00 och 21:00 under Black Friday men det kan skilja sig från butik till butik.

Hitta din närmaste sängbutik och dess öppettider.

 


 

Andra stora kampanjer under året

Älskar du en sängrea? KungSängen har flera stora kampanjer under året där du kan göra riktiga kap, vare sig du vill fynda sängkläder eller sängtillbehör, eller köpa någon av våra sköna, handtillverkade sängar.

  • Mellandagsrea
  • Påskrea
  • Season Sale vår
  • Sommarrea
  • Season Sale höst

 

Se aktuella kampanjer

 

Aktuella kampanjer

Kampanj sängar

Kampanj bäddmadrasser

Kampanj sängkläder