Boka sängprovning!
Boka privat tid med en sängexpert via videolänk eller i butik

Kontinentalsäng Adelskär

Kontinentalsäng Adelskär

Adelskär är kontinentalsängen för dig som vill ha det bästa; en lyxsäng med flera exklusiva naturmaterial och högsta standard på komfort och design. Väljer du Adelskär får du en långsiktig investering i både kropp och själ.

149 990 kr

Adelskär är vår absolut lyxigaste kontinentalsäng - och det är lätt att förstår varför. Sju resårlager med olika funktioner bär upp och tryckavlastar din kropp och nio lager fyllning av olika naturmaterial ger dig en oslagbar komfort. Det här är en säng som måste upplevas!
Komfort
Norrskär är en lyxig bäddmadrass med en tjocklek på hela 11 cm.
Kärnan i Talalay-latex har en unik andningsförmåga och temperaturreglering, vilket gör den både bekväm och allergivänlig. Den minskar dessutom risken för kvalster med upp till 70% jämfört med andra material.
Talalay-latexens tryckavlastande förmåga ger en tryckfri support som håller ryggraden rak och minskar kroppens rörelse i sängen.
Norrskär passar särskilt väl i det nordiska klimatet eftersom den går att anpassa efter årets varierande säsonger. Med en luftig sommarsida i bomull och en värmande vintersida i fårull hjälper madrassen dig och din säng att hålla en behaglig temperatur året om.

Hållbarhet
Kärnan i naturligt Talalay-latex är både naturlig och återvinningsbar. Den är hållbart framtagen ur saften från gummiträdet och produceras enbart med förnybar energi.
Madrassens kärna, vadd och stretchtyg är öko-tex certifierade, vilket innebär total frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Talalay-latexen har flera miljöcertifieringar; Rainforest Alliance/FSC, Cradle to cradle, ECO-institute och Water Stewardship. Ett smart val för både kropp och miljö.

Design
Norrskär har ett quiltat fodral som håller vadden stadigt på plats, och madrassen går att köpa i alla våra standardmått.

Skötsel
Komplettera gärna din bäddmadrass med ett madrasskydd. Det skyddar bäddmadrassen från smuts och fläckar och förlänger därmed dess livslängd. Dessutom håller du den mer hygienisk och fräsch.

Leveranstid: 4-5 veckor
Höjd: 60
Resårtyp: Minipocket/Pocket/Bonell
Träram: Förstärkt
Zonindelning: Femzon
Längd: 200, 210
Garanti: 30 år
Serie: Lyx

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.