Boka sängprovning!
Boka privat tid med en sängexpert via videolänk eller i butik

Kontinentalsäng Adelsö

Kontinentalsäng Adelsö

En lyxigare säng än Adelsö är svår att hitta. Sju lager resårer och nio lager naturmaterial ger dig känslan av att sova som på moln.
129 990 kr
Adelsö är vår absolut lyxigaste kontinentalsäng - och det är lätt att förstår varför. Sju resårlager med olika funktioner bär upp och tryckavlastar din kropp och nio lager fyllning av olika naturmaterial ger dig en oslagbar komfort. Det här är en säng som måste upplevas!

Adelsö kontinentalsäng ingår i Lyx-serien där sängarna är utvecklade för dig som vill göra en investering i din sömnkvalité och sovrumsmiljö. När vi utvecklade serien fokuserade vi på naturliga material och allra högsta komfort. Det resulterade i sängar som andas väl och har en enastående förmåga att forma sig efter kroppen. Talalay®-latexen vi använder är allergivänlig och leder med lätthet bort fukt och värme. I Lyx-serien har du alltid 8 slitstarka och eleganta tyger att välja mellan.

Adelsö kontinentalsäng är utrustad med hela sju resårlager och nio komfortlager av naturmaterial som vilar på en extra förstärkt träram. Den vändbara resårmadrassen består av tryckavlastande pocketresårer som i kombination minipocket ger en följsamhet utöver det vanliga. Resåren omsluts av bomull, ull och tagel för ökad komfort. Madrassen är även vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.

Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett smidigt stretchtyg med kashmirull. Det följsamma tyget ökar kontakten mellan kropp och resårer vilket ger en ännu bättre följsamhet. Kärnan är av tagel och självventilerande Vita Talalay®-latex som anpassar sig efter kroppens konturer och ger extra tryckavlastning.

Söker du en hållbar säng med en komfort utöver det vanliga är detta det självklara valet.
Prova! Du kommer inte bli besviken.

Observera att sängben, sänggavel och andra tillbehör inte ingår i köpet (om inte annat anges).
Zonindelning: Enzon
Serie: Lyx
Längd: 200, 210
Resårtyp: Minipocket/Pocket/Bonell
Träram: Förstärkt
Garanti: 25 år
Höjd: 48 cm (exkl. ben och bäddmadrass)
Leveranstid: 4-5 veckor

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.