Säng Adelsö

Säng Adelsö

En lyxigare säng än Adelsö är svår att hitta. Sju lager resårer och nio lager naturmaterial ger dig känslan av att sova som på moln.
82 410 kr
Adelsö är vår absolut lyxigaste kontinentalsäng - och det är lätt att förstår varför. Sju resårlager med olika funktioner bär upp och tryckavlastar din kropp och nio lager fyllning av olika naturmaterial ger dig en oslagbar komfort. Det här är en säng som måste upplevas!

Adelsö kontinentalsäng ingår i Lyx-serien där sängarna är utvecklade för dig som vill göra en investering i din sömnkvalité och sovrumsmiljö. När vi utvecklade serien fokuserade vi på naturliga material och allra högsta komfort. Det resulterade i sängar som andas väl och har en enastående förmåga att forma sig efter kroppen. Talalay®-latexen vi använder är allergivänlig och leder med lätthet bort fukt och värme. I Lyx-serien har du alltid 8 slitstarka och eleganta tyger att välja mellan.

Adelsö kontinentalsäng är utrustad med hela sju resårlager och nio komfortlager av naturmaterial som vilar på en extra förstärkt träram. Den vändbara resårmadrassen består av tryckavlastande pocketresårer som i kombination minipocket ger en följsamhet utöver det vanliga. Resåren omsluts av bomull, ull och tagel för ökad komfort. Madrassen är även vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.

Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett smidigt stretchtyg med kashmirull. Det följsamma tyget ökar kontakten mellan kropp och resårer vilket ger en ännu bättre följsamhet. Kärnan är av tagel och självventilerande Vita Talalay®-latex som anpassar sig efter kroppens konturer och ger extra tryckavlastning.

Söker du en hållbar säng med en komfort utöver det vanliga är detta det självklara valet.
Prova! Du kommer inte bli besviken.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Serie: Lyx
Träram: Förstärkt
Höjd: 48 cm
Längd: 200, 210
Zonindelning: Enzon
Garanti: 25 år
Leveranstid: 4-5 veckor
Resårtyp: Minipocket/Pocket/Bonell