Boka sängprovning!
Boka privat tid med en sängexpert via videolänk eller i butik

Kontinentalsäng Engelnäs

Kontinentalsäng Engelnäs

Engelnäs är en kontinentalsäng med fast känsla. Den följer kroppens konturer och ger extra avslappning i axlar och rygg, särskilt för dig som sover på sidan. Engelnäs har en fluffig bäddmadrass med ombonad känsla..

37 990 kr

Handtillverkas i Sverige
Går att måttbeställa

Glöm inte att lägga till sängben i din beställning. Sängben ingår ej i priset ovan. Du kan se rekommenderade sängben längre ned på sidan.

Tips!
Köp ett av våra madrasskydd till din säng och få 180 dagars möjlighet att byta fasthet på din säng. Läs om vår trygghetsgaranti

Uppbyggnad och komfort
•Lövstahamn är utrustad med Autozon, ett lyxigt zonsystem som anpassar sig helt efter dig. Varje enskild fjäder aktiveras när trycket kräver det, vilket gör Autozon tryckavlastande precis där det behövs. Autozon rekommenderas till alla eftersom den anpassar sig helt efter din form, vikt och sovposition.
• Lövstahamn stöttar dig natt efter natt tack vare trippla resårlager och en botten med stöttande pocketresårer, stötdämpande bonell och hållbart polyeterskum.

Bäddmadrass
• Den tillhörande bäddmadrassen Choice Latex är 8 cm tjock och har en tryckavlastande kärna i naturlig och klimatsmart Talalay-latex. Talalay är ett unikt värmeavvisande och allergivänligt naturmaterial som dessutom minskar risken för damm och kvalster med upp till 70%. Kärnan är omsluten av ull- och bomullsvadd för mjuk och sval känsla. Madrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats.

Tryggt, hållbart och svensktillverkat
• Vi tillverkar din säng efter beställning i vår butik i Enköping.
• Alla våra sängtyger är Öko-tex certifierade, vilket innebär garanterad frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
• Virket i din säng är av obehandlad svensk gran och är certifierat med FSC:s märkning, vilket står för ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till både människor och miljö.
• Sov på saken i 180 dagar! Med vår Trygghetsgaranti får du prova din säng hemma och byta fasthet om du inte är nöjd.
• Vi tror på vårt hantverk! Därför erbjuder vi hela 30 års garanti på alla våra sängar (gäller ram och fjäderbrott).

Höjd: 43 cm (exkl. ben och bäddmadrass)
Längd: 200, 210
Träram: Standard
Resårtyp: Pocket/Polyeter/Bonell
Leveranstid: 3-4 veckor
Serie: Komfort
Garanti: 30 år
Zonindelning: Duozon

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.