Säng Falsterbo

kramfors

Säng Kramfors

hagby_ramsang_blackpepper

Säng Hagby

Säng Falsterbo

Falsterbo är en klassisk kontinentalsäng för dig som inte behöver anpassa komforten. Genom att begränsa valen i denna säng kan vi istället erbjuda den till ett riktigt bra pris.
Special Price 9 990 kr Ordinarie pris 21 530 kr
Falsterbo är en klassisk kontinentalsäng för dig som inte behöver anpassa komforten. Falsterbo har blivit en av våra populäraste sängar till första hemmet, sommarstugan eller gästrummet. Genom att begränsa valen i denna säng kan vi istället erbjuda den till ett riktigt bra pris.

Falsterbo är utrustad med följsamma pocketresårer i medelfast hårdhet. De individuella resårerna anpassar sig efter kroppen och ger en följsam avlastning. Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket gör att den håller sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Frakt tillkommer.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Serie: Limited Edition
Träram: Standard
Höjd: 43 cm
Längd: 200
Zonindelning: Enzon
Garanti: 3 år
Leveranstid: 2-3 veckor
Resårtyp: Pocket/Polyeter