Säng Karlslund

Kontinentalsäng Ekedal i färgen Coal

Säng Ekedal

Rånäs Kontinentalsäng

Säng Rånäs

Säng Karlslund

En mer följsam säng med svankstöd än Karlslund är svår att hitta. Extra stödjande komfort, noga utvalda kvalitetsmaterial och en bäddmadrass av Vita Talalay®-latex. Vacker utsida, fantastisk insida.
28 000 kr
Karlslund är en premiumsäng i ordets alla bemärkelser. Kontinentalsängen bygger på en trippelfjädrande resårkombination som anpassar sig automatiskt efter kroppens konturer samtidigt som den ger extra stöd för svanken. Bäddmadrassen har en tryckavlastande kärna av 100% naturlatex.

Karlslund kontinentalsäng ingår i Premium-serien där sängarna är utvecklade för dig som har större krav på komfort och design. Utifrån olika kroppstyper och sovstilar har vi tagit fram olika komforter som följer dina konturer med stor precision – tryckavlastning precis där du behöver. Karlslund är en unik säng i denna serie med en interaktiv resår utöver det vanliga. Den ger extra stöd för svanken och har extraresårer som anpassar sig automatiskt efter kroppens konturer och ger mer stöd där det behövs. Dessutom har du 3 olika hårdheter och 8 slitstarka tyger att välja mellan.

Karlslund kontinentalsäng är utrustad med svankstöd och extra stöttande interaktiva pocketresårer. Interactiv består av ett pocketsystem där mindre extrafjädrar aktiveras när trycket kräver det. Det ger en säng som anpassar sig efter kroppen samtidigt som dess zonindelning ger extra stöd för svanken. Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.

Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett följsamt stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Innehållet består av det allergivänliga naturmaterialet Vita Talalay®-latex. Materialet har en mänga goda egenskaper, bland annat är den ventilerande och leder bort fukt och värme. Det anpassar sig dessutom efter kroppens konturer och fungerar tryckavlastande vilket ger ökad följsamhet.

Sängen har ett lyxigt yttre men det är först när man lägger sig i den som man känner den verkliga kvalitén. Det här är en säng som helt enkelt måste upplevas. Prova! Du kommer inte bli besviken.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Serie: Premium
Träram: Standard
Höjd: 43 cm
Längd: 200
Zonindelning: Interactive
Garanti: 25 år
Leveranstid: 3-4 veckor
Resårtyp: Interaktiv pocket/Pocket/Bonell