Säng Kilafors

Säng Kilafors

Kilafors är en kontinentalsäng med dubbla lager följsamma pocketresårer som ger dig jämn och skön tryckavlastning hela natten.
20 290 kr
Kilafors är en kontinentalsäng med dubbla lager följsamma pocketresårer som ger dig jämn och skön tryckavlastning hela natten. Kilafors har blivit en av våra populäraste sängar till första hemmet, sommarstugan eller gästrummet och erbjuds i 3 olika hårdheter.

Kilafors är utrustad med två lager av följsamma pocketresårer. De dubbelfjädrande resårerna ger en jämn tryckavlastning och djupare följsamhet så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – och dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre följsamhet. Fodralet är lätt att ta av och tvätta vilket bidrar till en mer hygienisk sovmiljö och håller din bäddmadrass fräsch längre.

Frakt tillkommer.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Serie: Limited Edition
Träram: Standard
Höjd: 39 cm
Längd: 200
Zonindelning: Enzon
Garanti: 3 år
Leveranstid: 2-3 veckor
Resårtyp: Pocket/Pocket