Säng Lövstalund

Säng Lövstalund

En skönare säng än Lövstalund är svår att hitta. Extra stödjande komfort, noga utvalda kvalitetsmaterial och en bäddmadrass av Talalay®-latex. Vacker utsida, fantastisk insida.
31 300 kr
Lövstalund är en premiumsäng i ordets alla bemärkelser. Kontinentalsängen bygger på en trippelfjädrande resårkombination som anpassar sig automatiskt efter kroppens konturer. Bäddmadrassen har en tryckavlastande kärna av 100% naturlatex.

Lövstalund kontinentalsäng ingår i Premium-serien där sängarna är utvecklade för dig som har större krav på komfort och design. Utifrån olika kroppstyper och sovstilar har vi tagit fram tre olika komforter: AutoZon, DuoZon och MultiZon. Det ger sängar som följer dina konturer med stor precision – tryckavlastning precis där du behöver. Lövstalund kommer i utförandet Autozon som anpassar sig automatiskt efter kroppens konturer och därmed passar i princip alla kroppstyper och sovstilar. Dessutom har du 3 olika hårdheter och 8 slitstarka tyger att välja mellan.

Lövstalund kontinentalsäng är utrustad med extra stöttande pocketresårer i AutoZon. Autozonen består av ett pocket-i-pocket-system där en mindre extrafjäder aktiveras när trycket kräver det. Det är hemligheten bakom varför sängen passar de flesta kroppstyper. Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.

Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett följsamt stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Innehållet består av det allergivänliga naturmaterialet Vita Talalay®-latex. Materialet har en mänga goda egenskaper, bland annat är den ventilerande och leder bort fukt och värme. Det anpassar sig dessutom efter kroppens konturer och fungerar tryckavlastande vilket ger ökad följsamhet.

Sängen har ett lyxigt yttre men det är först när man lägger sig i den som man känner den verkliga kvalitén. Det här är en säng som helt enkelt måste upplevas. Prova! Du kommer inte bli besviken.

Finns som både enkelsäng och dubbelsäng.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Serie: Premium
Träram: Standard
Höjd: 43 cm
Längd: 200
Zonindelning: Autozon
Garanti: 25 år
Leveranstid: 2-3 veckor
Resårtyp: Pocket-i-Pocket/Pocket/Bonell