50% PÅ ALLT!* Vi har byggt om vår butik i Häggvik och firar i hela Sverige.
*Gäller ej ben, madrasskydd, tyngdtäcken & Signaturserien

Kontinentalsäng Lövstalund

Kontinentalsäng Lövstalund

En skönare säng än Lövstalund är svår att hitta. Extra stödjande komfort, noga utvalda kvalitetsmaterial och en bäddmadrass av Talalay®-latex. Vacker utsida, fantastisk insida.
Special Price 26 995 kr Ordinarie pris 26 995 kr
Lövstalund är en premiumsäng i ordets alla bemärkelser. Kontinentalsängen bygger på en trippelfjädrande resårkombination som anpassar sig automatiskt efter kroppens konturer. Bäddmadrassen har en tryckavlastande kärna av 100% naturlatex.

Lövstalund kontinentalsäng ingår i Premium-serien där sängarna är utvecklade för dig som har större krav på komfort och design. Utifrån olika kroppstyper och sovstilar har vi tagit fram tre olika komforter: AutoZon, DuoZon och MultiZon. Det ger sängar som följer dina konturer med stor precision – tryckavlastning precis där du behöver. Lövstalund kommer i utförandet Autozon som anpassar sig automatiskt efter kroppens konturer och därmed passar i princip alla kroppstyper och sovstilar. Dessutom har du 3 olika hårdheter och 8 slitstarka tyger att välja mellan.

Lövstalund kontinentalsäng är utrustad med extra stöttande pocketresårer i AutoZon. Autozonen består av ett pocket-i-pocket-system där en mindre extrafjäder aktiveras när trycket kräver det. Det är hemligheten bakom varför sängen passar de flesta kroppstyper. Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.

Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett följsamt stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Innehållet består av det allergivänliga naturmaterialet Vita Talalay®-latex. Materialet har en mänga goda egenskaper, bland annat är den ventilerande och leder bort fukt och värme. Det anpassar sig dessutom efter kroppens konturer och fungerar tryckavlastande vilket ger ökad följsamhet.

Sängen har ett lyxigt yttre men det är först när man lägger sig i den som man känner den verkliga kvalitén. Det här är en säng som helt enkelt måste upplevas. Prova! Du kommer inte bli besviken.

Finns som både enkelsäng och dubbelsäng.

Observera att sängben, sänggavel och andra tillbehör inte ingår i köpet (om inte annat anges).
Serie: Premium
Längd: 200
Träram: Standard
Garanti: 25 år
Höjd: 43 cm (exkl. ben och bäddmadrass)
Zonindelning: Autozon
Leveranstid: 4-5 veckor
Resårtyp: Pocket-i-Pocket/Pocket/Bonell

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.