Säng Nobel

Säng Nobel

Kombinationen av lyx och funktion är vad som gör kontinentalsängen Nobel så unik. Naturmaterial och en vändbar resårmadrass med två olika komforter ger en säng utöver det vanliga.

37 910 kr

Kombinationen av lyx och funktion är vad som gör kontinentalsängen Nobel så unik. Naturmaterial och en vändbar resårmadrass med två olika komforter ger en säng utöver det vanliga. Bäddmadrassen har en tryckavlastande kärna av 100% naturlatex. 

Nobel kontinentalsäng ingår i Lyx-serien där sängarna är utvecklade för dig som vill göra en investering i din sömnkvalité och sovrumsmiljö. När vi utvecklade serien fokuserade vi på naturliga material och allra högsta komfort. Det resulterade i sängar som andas väl och har en enastående förmåga att forma sig efter kroppen. Talalay®-latexen vi använder är allergivänlig och leder med lätthet bort fukt och värme. I Lyx-serien har du alltid 8 slitstarka och eleganta tyger att välja mellan.

Nobel kontinentalsäng är en unik säng med flera komforter i den vändbara madrassen. Den ena sidan är utrustad med ett följsamt minipocketsystem medan den andra sidan har ett lager av 100% Vita Talalay®-latex med både tryckavlastande och ventilerande förmåga. Sängen passar med andra ord dig som vill variera din komfort. Dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.

Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett smidigt stretchtyg med kashmirull. Det följsamma tyget ökar kontakten mellan kropp och resårer vilket ger en ännu bättre följsamhet. Kärnan är av självventilerande Vita Talalay®-latex som anpassar sig efter kroppens konturer och ger extra tryckavlastning.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Serie: Lyx
Träram: Standard
Höjd: 50 cm
Längd: 200, 210
Zonindelning: Enzon
Garanti: 25 år
Leveranstid: 4-5 veckor
Resårtyp: Minipocket/Pocket/Bonell