Kontinentalsäng Nobel

Kontinentalsäng Nobel

Kombinationen av lyx och funktion är vad som gör kontinentalsängen Nobel så unik. Naturmaterial och en vändbar resårmadrass med två olika komforter ger en säng utöver det vanliga.
59 990 kr
Kombinationen av lyx och funktion är vad som gör kontinentalsängen Nobel så unik. Naturmaterial och en vändbar resårmadrass med två olika komforter ger en säng utöver det vanliga. Bäddmadrassen har en tryckavlastande kärna av 100% naturlatex.

Nobel kontinentalsäng ingår i Lyx-serien där sängarna är utvecklade för dig som vill göra en investering i din sömnkvalité och sovrumsmiljö. När vi utvecklade serien fokuserade vi på naturliga material och allra högsta komfort. Det resulterade i sängar som andas väl och har en enastående förmåga att forma sig efter kroppen. Talalay®-latexen vi använder är allergivänlig och leder med lätthet bort fukt och värme. I Lyx-serien har du alltid 8 slitstarka och eleganta tyger att välja mellan.

Nobel kontinentalsäng är utrustad med en kombination av hela sju resårlager och nio komfortlager med naturmaterial som som tillsammans ger en oslagbar följsamhet. Men nyckeln till den varierbara komforten finner du i Nobels vändbara madrass. Den ena sidan är utrustad med ett följsamt minipocketsystem medan den andra sidan har ett lager av 100% Talalay®-latex med både tryckavlastande och ventilerande förmåga. Sängen passar med andra ord dig som vill variera din komfort. Dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.


Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett smidigt stretchtyg med kashmirull. Det följsamma tyget ökar kontakten mellan kropp och resårer vilket ger en ännu bättre följsamhet. Kärnan är av självventilerande Vita Talalay®-latex som anpassar sig efter kroppens konturer och ger extra tryckavlastning.

Observera att sängben, sänggavel och andra tillbehör inte ingår i köpet (om inte annat anges).
Leveranstid: 4-5 veckor
Resårtyp: Minipocket/Pocket/Bonell
Serie: Lyx
Träram: Standard
Höjd: 50 cm
Zonindelning: Enzon
Längd: 200, 210
Garanti: 25 år

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.