Sängpaket Bredsand

paket_bjorknas_kontinentalsang

Sängpaket Björknäs

Sängpaket Bredsand

Bredsand är en komplett utrustad kontinentalsäng i snygg design. Den har följsamma pocketresårer med extra tryckavlastning för axlarna. Gavel och ben ingår.

25 700 kr

Bredsand kontinentalsäng passar dig som vill ha en skön säng i snygg design. Det är en komplett utrustad säng med följsamma pocketresårer och extra tryckavlastning för axlarna.

Bredsand kontinentalsäng är framtagen för dig som har högre krav på både komfort och design. Sängen är utrustad med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta.

Bredsand kontinentalsäng är utrustad med två resårlager och kantförstärkning. De dubbelelfjädrande resårerna ger en skön följsamhet med extra tryckavlastning vid axlarna så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – och dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Bäddmadrass, gavel och ben ingår.

Serie: Limited Edition
Längd: 200
Zonindelning: Duozon
Leveranstid: 4-5 veckor
Resårtyp: Pocket/Pocket

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.