Säng Signatur

Säng Signatur

Signatur är bäst i test! Tredubbla lager resårer, DuoZon och naturlatex var den vinnande kombinationen.
11 605 kr
Vi blev bäst i test – igen!

Vår testvinnande kontinentalsäng Signatur har tredubbla lager resårer med fina fjädringsegenskaper. Pocketresårerna i kombination med ett ventilerande lager naturlatex ger ett följsamt stöd för hela kroppen samtidigt som de ger extra tryckavlastning för axelpartiet. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.

Sängarna i Signatur-serien är resultatet av våra 20 år i sängbranschen. Här samlade vi allt vårt kunnande och kan med stolthet säga att två av modellerna korades till Testvinnare hos Testfakta. Dessutom har vi redan från start pressat priset ordentligt – alla ska kunna sova i en riktigt skön säng! Sängarna i Signatur-serien är utrustade med DuoZon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du 4 hårdheter och 6 slitstarka och trendiga tyger att välja mellan.

I sängens mellanmadrass ligger ett lager av det allergivänliga naturmaterialet Vita Talalay®-latex. Materialet har en mänga goda egenskaper, bland annat är den ventilerande och leder bort fukt och värme. Det anpassar sig dessutom efter kroppens konturer och fungerar tryckavlastande vilket ger ökad följsamhet.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Signatur finns även som Testvinnande ramsäng.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Serie: Komfort
Träram: Standard
Höjd: 43 cm
Längd: 200
Garanti: 25 år
Leveranstid: 2-3 veckor
Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell