Kontinentalsäng Signatur Max Lux

Kontinentalsäng Signatur Max Lux

Vår testvinnande kontinentalsäng Signatur (2018 och 2019) är ett toppenval för dig som vill ha en bra, prispressad säng med hög komfort. Sängens lyxiga naturmaterial ger en sval och luftig känsla och tryckavlastande förmåga.
19 995 kr

Produktspecifikation

Vår populära kontinentalsäng Signatur har tredubbla lager resårer med fina fjädringsegenskaper. Pocketresårerna i kombination med ett ventilerande lager naturlatex ger ett följsamt stöd för hela kroppen samtidigt som de ger extra tryckavlastning för axelpartiet. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.

Sängarna i Signatur-serien är resultatet av våra 20 år i sängbranschen. Genom att kombinera de bästa egenskaperna hos våra populäraste sängmodeller har vi tagit fram modeller med komfort utöver det vanliga. Två av modellerna har även varit testvinnare vilket vi är stolta över. Dessutom har vi redan från start pressat priset ordentligt – alla ska kunna sova i en riktigt skön säng! Sängarna i Signatur-serien är utrustade med DuoZon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du olika hårdheter och tyger att välja mellan.

I sängens mellanmadrass ligger ett lager av det allergivänliga naturmaterialet Vita Talalay®-latex. Materialet har en mänga goda egenskaper, bland annat är den ventilerande och leder bort fukt och värme. Det anpassar sig dessutom efter kroppens konturer och fungerar tryckavlastande vilket ger ökad följsamhet.

Den tillhörande bäddmadrassen Signatur är tillverkad i mjuk memory foam med hålad kärna som ger extra bra andningsförmåga. Madrassen har ett följsamt stretchtyg och kärnan är ÖkoTex-certifierad, precis som tyget i bäddmadrassen. Fodralet går att ta av och tvätta vid behov, vilket ger ännu längre livslängd.


Signatur finns även som ramsäng och ställbar säng.

Observera att sängben, sänggavel och andra tillbehör inte ingår i köpet (om inte annat anges)

Recensioner

Snabbfakta

Träram:
Standard
Höjd:
43 cm (exkl. ben och bäddmadrass)
Garanti:
30 år
Resårtyp:
Pocket/Bonell
Leveranstid:
3-4 veckor
Serie:
Signatur
Längd:
200

Frakt

Leverans av säng och bäddmadrasser
Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 3-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker:
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter
Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.

Måttanpassa din säng

Måttanpassning
Vill du ha en säng utöver det vanliga? Vi erbjuder måttbeställning där du helt själv bestämmer vilka mått din säng ska ha. Läs mer om Måttbeställning här.

Svensktillverkat

Tryggt, hållbart och svensktillverkat

  • Vi tillverkar din säng efter beställning i vår fabrik i Enköping.
  • Alla våra sängtyger är Öko-tex certifierade, vilket innebär garanterad frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
  • Virket i din säng är av obehandlad svensk gran som är kontrollerat för ansvarsfullt skogsbruk vilket tar hänsyn till både människor och miljö.
  • Sov på saken i 180 dagar! Med vår Trygghetsgaranti får du prova din säng hemma och byta fasthet om du inte är nöjd.
  • Vi tror på vårt hantverk! Därför erbjuder vi hela 30 års garanti på alla våra sängar (gäller ram och fjäderbrott).