Säng Söderby

Säng Söderby

Söderby är perfekt för dig som söker en klassisk säng med jämn tryckavlastning. Sängen är utvecklad för att passa de flesta sovstilar och ger ett fastare stöd.

12 950 kr

Söderby kontinentalsäng är perfekt för dig som söker en klassisk säng med jämn tryckavlastning och fastare stöd. Söderby kontinentalsäng ingår i vår bas-serie, där sängarna är utvecklade för att passa de flesta sovstilar. Sängen finns i 3 olika hårdheter och 6 neutrala färger.

Söderby är utrustad med följsamma pocketresårer. Resårerna i kombination med en stabil botten ger jämn tryckavlastning och ökad stadga så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – och dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre följsamhet. Fodralet är lätt att ta av och tvätta vilket bidrar till en mer hygienisk sovmiljö och håller din bäddmadrass fräsch längre.

Frakt ingår ej vid köp av sängar i Bas-serien.

Serie: Bas
Träram: Standard
Höjd: 39 cm
Längd: 200, 210
Zonindelning: Enzon
Garanti: 10 år
Leveranstid: 2-3 veckor
Resårtyp: Pocket/Polyeter