Säng Svanå

/s/v/svana_cb_silver_enkelsang.jpg

Säng Svanå

Sunnerbo-cb

Säng Sunnerbo

Säng Svanå

En av våra mest flexibla sängar! Svanå är utrustad med dubbla madrasser som går att vända och vrida för att få olika komfortmöjligheter.
26 700 kr
Svanå kontinentalsäng är inte som andra sängar. De dubbla madrasserna går nämligen att vända och vrida för att få olika komforter. Perfekt för dig som söker flexibilitet och variation. Dessutom är sängen utrustad med följsamma pocketresårer och extra tryckavlastning för axlarna.

Svanå kontinentalsäng ingår i Komfort-serien där sängarna är framtagna för dig som har högre krav på både komfort och design. Alla sängar i serien är utrustade med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du alltid 4 olika hårdheter att kombinera och 8 trendiga tyger att välja mellan.

Svanå kontinentalsäng är utrustad med dubbla lager madrasser som har tryckavlastande pocketresårer. Du kan välja olika hårdheter på madrasserna och även lägga den mjukare axel-zonen i huvud- eller fotändan för att anpassa följsamheten ytterligare. Med en personligt framtagen komfort kan kroppen vila i ett avslappnat läge hela natten. Madrasserna är kantförstärkta och vändbara vilket ger dig möjlighet att uppleva flera olika fastheter i din säng – och dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.
Besök gärna din närmaste butik för att skapa den bästa kombinationen för er.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett följsamt stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre tryckavlastning. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Finns som både enkelsäng och dubbelsäng.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Serie: Komfort
Träram: Standard
Höjd: 48 cm
Längd: 200
Zonindelning: Duozon
Garanti: 25 år
Leveranstid: 5-6 veckor
Resårtyp: Pocket/Pocket

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.