Säng Lindenäs

lindenas_kontinental_silver

Säng Lindenäs

Säng Lindenäs

Storsäljande Lindenäs har ett följsamt resårsystem i flera lager för extra hög komfort och en vändbar madrass med tryckavlastning för axlarna som ger olika fasthet på ovansida och undersida.
10 750 kr
Lindenäs kontinentalsäng är valet för dig som vill ha stor valfrihet och maximal komfort. Denna KungSängen-klassiker är utrustad med flera lager stöttande resårer och luftiga material. Det är inte konstigt att Lindenäs blivit vår storsäljare!

Lindenäs kontinentalsäng ingår i Komfort-serien där sängarna är framtagna för dig som har högre krav på både komfort och design. Alla sängar i serien är utrustade med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du alltid 4 olika hårdheter och 8 trendiga tyger att välja mellan.

Lindenäs kontinentalsäng är utrustad med tre resårlager och kantförstärkning. De trippelfjädrande resårerna ger en skön följsamhet med extra tryckavlastning vid axlarna så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Mellanmadrassen är vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.
Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre tryckavlastning. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Finns som både enkelsäng och dubbelsäng. Lindenäs finns även som ramsäng.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Zonindelning: Duozon
Längd: 200, 210
Höjd: 43 cm
Leveranstid: 2-3 veckor
Serie: Komfort
Garanti: 25 år
Sängtyp: Kontinentalsäng
Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell
Träram: Standard