Säng Eriksberg

Ljusdal

Säng Ljusdal

Säng Eriksberg

Eriksberg är utrustad med en stabilare botten och har följsamma pocketresårer med extra tryckavlastning för axlarna.

20 880 kr

Eriksberg kontinentalsäng passar dig som vill ha en stabil och följsam säng med extra tryckavlastning för axlarna.

Eriksberg kontinentalsäng ingår i Komfort-serien där sängarna är framtagna för dig som har högre krav på både komfort och design. Alla sängar i serien är utrustade med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du alltid 4 olika hårdheter att välja mellan.

Eriksberg kontinentalsäng är utrustad med följsamma pocketresårer. Resårerna i kombination med en stabil botten ger jämn tryckavlastning och ökad stadga så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – och dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett avtagbart fodral med stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Serie: Komfort
Träram: Standard
Höjd: 43 cm
Längd: 200, 210
Zonindelning: Duozon
Garanti: 25 år
Leveranstid: 2-3 veckor
Resårtyp: Pocket/Polyeter/Bonell