Säng Ljusdal

Rånäs Kontinentalsäng

Säng Rånäs

BAS_Ställbarsäng_Nynäs

Säng Nynäs

Säng Ljusdal

Ljusdal har ett följsamt resårsystem i flera lager som tillsammans med tryckavlastande naturlatex ger extra hög komfort.
21 150 kr
Ljusdal har ett följsamt resårsystem i flera lager som tillsammans med tryckavlastande naturlatex ger extra hög komfort.

Ljusdal kontinentalsäng ingår i Komfort-serien där sängarna är framtagna för dig som har högre krav på både komfort och design. Alla sängar i serien är utrustade med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du alltid 4 olika hårdheter och 8 trendiga tyger att välja mellan.

Ljusdal kontinentalsäng är utrustad med tre resårlager och kantförstärkning. De trippelfjädrande resårerna ger en skön följsamhet med extra tryckavlastning vid axlarna så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Mellanmadrassen är vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre följsamhet. Kärnan i självventilerande Vita Talalay®-latex anpassar sig efter kroppens konturer och ger extra tryckavlastning. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.


Serie: Komfort
Träram: Standard
Höjd: 43 cm
Längd: 200, 210
Zonindelning: Duozon
Garanti: 25 år
Leveranstid: 2-3 veckor
Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell