Säng Ljungby

Säng Ljungby

Ljungby kontinentalsäng är perfekt för dig som söker en klassisk säng med jämn tryckavlastning och djupare följsamhet.
15 450 kr
Ljungby kontinentalsäng är perfekt för dig som söker en klassisk säng med jämnt stöttande tryckavlastning och extra följsamhet. Ljungby kontinentalsäng ingår i vår bas-serie, där sängarna är utvecklade för att passa de flesta sovstilar. Sängen finns i 3 olika hårdheter och 6 neutrala färger.

Ljungby är utrustad med två lager av följsamma pocketresårer. De dubbelfjädrande resårerna ger en jämn tryckavlastning och djupare följsamhet så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Mellanmadrassen är kantförstärkt och vändbar vilket ger dig möjlighet att uppleva två olika fastheter i din säng – och dessutom håller madrassen sin form ännu längre tack vare ett jämnare slitage.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre följsamhet. Fodralet är lätt att ta av och tvätta vilket bidrar till en mer hygienisk sovmiljö och håller din bäddmadrass fräsch längre.

Finns som enkel- och dubbelsäng. Frakt ingår ej vid köp av sängar i Bas-serien.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Serie: Bas
Träram: Standard
Höjd: 39 cm
Längd: 200, 210
Zonindelning: Enzon
Garanti: 10 år
Leveranstid: 2-3 veckor
Resårtyp: Pocket/Pocket