Mellandagsrea 2022

Mellandagsrean har liksom julhandeln blivit en årlig shoppingperiod. Vi ger dig massor av rabatter på vårt sortiment av sköna sängar, härliga sängkläder, och en massa andra mysiga tillbehör som kuddar, täcken, överkast och allt annat som hör till sovrummet.

Vi på KungSängen gillar mellandagsrean och har alltid massor av fantastiska erbjudanden till våra kunder. Så för att inte missa årets mellandagsrea, eller någon annan av våra fantastiska reaperioder och erbjudanden, prenumerera på vårt nyhetsbrev för möjlighet att ta del av alla erbjudanden och kampanjer först av alla.

 


 

Missa aldrig en rea

Vill du vara först till kvarn när vi har reor, erbjudanden och rabatter? Få tillgång till våra rea varor först av alla? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så ser vi till att du aldrig missar en rea eller ett bra tillfälle att fynda hos oss!


 

Mellandagsrea

Mellan annandag jul och nyår infaller mellandagarna och många, liksom vi, passar på att sänka priset på många av våra produkter.

När är mellandagsrean?

Traditionellt sett infaller mellandagsrean från annandag jul fram till nyår, men det är inte ovanligt att den börjar redan vid jul och pågår lite inpå det nya året. Vår mellandagsrea 2022 börjar 22 december.


 

Andra stora kampanjer under året

Älskar du en sängrea? KungSängen har flera stora kampanjer under året där du kan göra riktiga kap, vare sig du vill fynda sängkläder eller sängtillbehör, eller köpa någon av våra sköna, handtillverkade sängar.

  • Black Week
  • Påskrea
  • Season Sale vår
  • Sommarrea
  • Season Sale höst

 

Se aktuella kampanjer

 

Aktuella kampanjer

Kampanj sängar

Kampanj bäddmadrasser

Kampanj sängkläder