Mysigare vinter med säsongens favoriter

KungSängens vinterkollektion 2022 är en blandning av bladmönster och mjuka tyger som höjer mysfaktorn hemma under mörka och snötunga dagar. Vinterkollektionen består av plädar och påslakan, omsorgsfullt framtagna för att du ska kunna avnjuta produkterna under flera år framöver.

Vinterkollektion

Med tropiska bladmönster och quiltad sammet skapar du en ombonad känsla i sovrummet. Säsongens påslakan, kuddfodral och överkast kommer i trendiga färger som försiktigt mjukar upp bäddningen. De harmoniska tonerna bjuder in till välbehövliga vilopauser och stunder för återhämtning.
 
 
 

Vinternyheter

Vinternyheter

Pläd

 

Om du vill ha en extra maffig känsla i sovrummet så kan du komplettera bäddningen med en riktigt fluffig pläd. De naturnära och harmoniska färgerna passar till både stor- och småmönstrat samt stilrena och neutrala bäddningar. Plädarna passar med fördel även i soffan eller fåtöljen med en varm dryck och en bra bok.
 
 
 

Vinterkollektion

Höstkollektion

Sängkläder

 

Mixa och matcha dina favoriter från höstkollektionen med nyfunna favoriter från vinterkollektionen. Vila upp dig i en ljuvlig mix av tropiska mönster tillsammans med sköna överkast och lyxiga kuddfodral i jordnära färger.