Om KungSängen - Sveriges största sängkedja

 

Om KungSängen - från oss till dig

KungSängen – från oss till dig

Din säng har byggts av 14 händer. Sju duktiga sängbyggare med en gemensam strävan: att bygga bättre sängar – tillsammans. Så när du köper en säng av oss på KungSängen, då vet du vad du får. En bästa vän. En säng byggd av oss, med själ och hjärta, där inget lämnats åt slumpen. Det gäller hela vägen, från design och inköp till all den kunskap och engagemang som du möts av i våra butiker. Och när vi sedan kommer hem till dig, med precis den säng du längtat efter, är det inte utan stolthet i bröstet. För vi vet att du har höga förväntningar. Och vi har gjort allt för att överträffa dem.

Hela vägen från oss till dig

Sänghantverk utan mellanhänder - KungSängen

Vår affärsidé – hantverk utan mellanhänder

Vi på KungSängen är övertygade om att maskiner inte kan bygga lika sköna sängar som mänskliga händer gör. Därför tillverkas varje säng för hand av våra duktiga hantverkare, som dessutom kan göra din säng efter dina specifika önskemål. Vi säljer sängarna i våra egna butiker och kör sedan hem dem till dig i våra lastbilar. När du köper din säng hos oss på KungSängen slipper du betala dyra mellanhänder för att få en kvalitetsprodukt.
Vi har idag omkring 50 butiker runt om i landet, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Hos oss ska det aldrig vara långt till närmaste butik och vi öppnar hela tiden butiker på nya spännande platser runt om i Sverige. Se gärna vår butikssida för adressen till din närmaste sängbutik.

Svensk sängproduktion KungSängen

Vår egen sängproduktion

Redan 1998 började vi tillverka sängar för hand och det har vi fortsatt att göra sedan dess. Vi har valt att tillverka våra sängar själva av flera anledningar. Dels får vi kontroll på hela tillverkningsprocessen, dels kan vi kvalitetssäkra hantverket som i slutändan ger dig som kund generösa garantier. Svensktillverkat är också bra ur ett hållbarhetsperspektiv eftersom en färdig säng är skrymmande och tar stor plats vid leverans. Att tillverka i Sverige ger oss också möjlighet att välja svenska leverantörer till våra sängar. Läs gärna mer om vår sängproduktion.

Från vår sängfabrik - hem till dig

Från vår fabrik, hem till dig

Genom noga genomtänkta materialval och inköp kan vi även utveckla produkternas egenskaper på ett mycket effektivt sätt. Hos oss finns inga lager med färdigproducerade sängar. Vi tillverkar istället din säng först efter att du bestämt precis hur du vill att den ska vara. Vi kör sedan hem sängen till dig i våra egna bilar. Skulle du ha synpunkter eller frågor om din säng så är det också oss du kontaktar. Det kan du göra på det sätt som passar dig bäst, i din butik, här på kungsangen.com via chatt, via telefon eller mejl.

En säng från KungSängen är en bra säng

En säng från KungSängen är en bra säng

Det tycker vi själva och det tycker våra kunder. Vi vet att våra kunder njuter av sängen från oss och det är vi väldigt stolta över. Många som en gång valt en säng från oss, kommer tillbaka när det är dags att byta eller köpa fler. Vi vet också att våra sängar är hållbara och av mycket god kvalitet, därför ger vi upp till 30 års garanti på dem. Vi vill att du ska kunna ha din säng länge, det är bra både för din plånbok och inte minst för miljön. Att erbjuda generösa garantier är för oss en självklarhet och vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig trygga med sitt sängval. Läs gärna mer om våra trygga garantier här.