Hotellsängarna där gästen får kvalitetssömn

En hotellvistelse handlar inte bara om övernattning – det är en helhetsupplevelse. Därmed har vi märkt att fler och fler hotell söker kvalitet till sina gäster. Vi är stolta över förtroendet vi får när ett hotell väljer KungSängen som sängleverantör.

Vill ni att era gäster ska vakna utvilade i en kvalitetssäng från KungSängen?

Vi samarbetar gärna med hotell, pensionat, vandrarhem, bed and breakfast, stugbyar, fjäll- och konferensanläggningar. Vi kan även ordna sängar eller hela sovrum till lägenhetsvisningar eller TV-program. Vårt sortiment omfattar hela sovrummet från bäddad säng till möblering, garderobslösningar, mattor, tapeter och mörkläggningsgardiner av hög kvalitet som håller länge. 


Referens – Moment hotels

Moment hotels är en hotellkedja som satsar på centrala lägen vars affärsfilosofi är "lean luxe" - att fokusera på det viktigaste för gästerna och prioritera bort allt ovidkommande. Detta har gjort dem till företagsfavoriter i Malmö - de satsar där och på det som räknas. Carl Nyhlén, hotelldirektör på Moment hotels, berättar om samarbetet med oss på KungSängen.

I vårt koncept är en av nyckelkomponenterna att fokusera på kvalitet. Vi har gjort medvetna val gällande vad vi stoppar in i våra rum, och varje komponent ska tillföra ett värde för vår huvudmålgrupp annars har den, så att säga, inget i rummet att göra. Ledstjärnan i vårt arbete har varit att dra ned på antalet komponenter i våra hotellrum för att skapa en yta - både utrymmesmässigt och ekonomiskt – för att på så vis kunna välja ut det bästa alternativet och de viktigaste komponenterna. Här tycker vi att KungSängen har varit helt i linje med vår filosofi.

Att arbeta med lokala producenter och svensk design är viktigt för oss. Vi vill förmedla en förnimmelse av det unika i det svenska och lokala för varje ort, som ska kännas både för den långväga besökaren och för den som kommer från grannstaden. Vi vill att kvalitet både ska synas men framförallt upplevas. För ett hotell så är ju just sängen det mest elementära och grundläggande. Därför ville vi hitta en leverantör som kunde möta våra högt ställda krav och som förstår att det vi egentligen säljer är inte ”ett snyggt rum” eller “ett centralt boende” utan en god nattsömn.

En garanti för att våra kunder ska få de bästa förutsättningarna av morgondagen efter att ha bott hos oss, att de är utvilade och stärkta inför det de är på besök för att göra oavsett om man reser i tjänsten eller privat. Våra kunders behov i fokus är det bästa en leverantör kan leverera och det tycker jag att KungSängen har gjort.


Referens – Wärdshuset Dickens'

En god natts sömn är början på en bra dag, och det vill jag ge mina gäster. Därför valde jag KungSängen, säger Dennis Slipare, ägare av familjens hotell och restaurang Wärdshuset Dickens´ i Fagersta.

Vi visste att vi ville ha sängar av bra kvalitet som skulle hålla länge samt givetvis vara bekväma att sova i. Efter att vi gått igenom vad marknaden hade att erbjuda föll vårt val på Kungsängen - ett val vi aldrig kommer att ångra!

Under mina dryga 30 år inom branschen så har jag aldrig tidigare fått så mycket beröm, och så ofta, som nu över hotellets sängar. Det är en fröjd att checka ut gästerna på morgonen då de är utvilade och fyllda med ny energi. Det är med glädje och stolthet jag berättar hemligheten för våra gäster - att de har sovit i en svensk handtillverkad säng från Kungsängen!
Referens – Fjällbyn

Fjällbyn arbetar aktivt med hållbarhet och vår vision tar utgång ifrån tre ledord, bekvämlighet, trygghet och hållbarhet. När vi valde nya sängar till vår stugby i samband med renoveringen av våra hus, då vägdes dessa ledord in i valet av sängleverantör. Kungsängen uppfyllde gott och väl våra krav och levererade allt som vi sökte, hög kvalitet, lokalt producerat och med svensk design. Dessutom är Kungsängen kundorienterade vilket innebar att vi kunde få våra sängar måttbeställda och på plats leverans av samma säljare som tog emot vår beställning, världsklass!

www.fjallbyn.se