Hotellsamarbeten

 

Hotellsängar från KungSängen

Hållbara sängar för dig med verksamhet

Vi vet att en hotellvistelse handlar inte bara om övernattning – det är en helhetsupplevelse för dina gäster. Du som driver hotell, pensionat, vandrarhem, bed and breakfast, stugbyar, fjäll- och konferensanläggningar får säkert höra det varje dag. Därför vill vi erbjuda dig det vi kan bäst – en riktigt bra säng som håller för många nätter.

För dig har vi utvecklat särskilt hållbara sängar och madrasser som vi gärna vill berätta om. Och vi kan lova att sängen är lika skön för alla dina gäster. Vi vill att de ska längta tillbaka till en ny vistelse hos dig, för att få sova i sköna sängar från oss.

Hör av er till oss vid intresse, hotell@kungsangen.com

 

 


Varför KungSängens sängar?

Lång erfarenhet av sängar

Lång erfarenhet

Vi har byggt sängar från grunden i över 20 år. Vi vet vilka material vi ska använda för att era gäster ska trivas. Vi vet också vilka material ni ska ha för att inte behöva reparera eller byta ut sängar för ofta. KungSängen har ett unikt hotellsortiment som vi gärna berättar mer om.

Egen sängproduktion - utan mellanhänder

Egen sängproduktion - utan mellanhänder

Eftersom vi producerar, levererar och säljer våra sängar helt i egen regi kan du vara säker på att du inte behöver betala ett för högt pris. Vi ingår samarbete och KungSängen tar fullt ansvar för alla delar i sängarna eller tillbehören.

Flexibilitet och service

Flexibilitet och service

Behöver du sängar som är kortare, bredare eller längre än standard? Kanske en rund säng? Eller bara en väldigt robust säng i färger som passar just era rum. Vi kan producera efter önskemål och krav för att både ni och era gäster ska bli nöjda. Vi kan även erbjuda kunder att köra ut, montera och ta bort emballage vid byte av sängar, samt serviceintervaller för att verkligen hålla era sängar i toppskick


Wärdshuset Dickens - Samarbete med KungSängen Moment hotels - Samarbete med KungSängen Fagerudd - Samarbete med KungSängen Fjällbyn i Tännäs - Samarbete med KungSängen Best Western - Samarbete med KungSängen Sånga - Samarbete med KungSängen Pensionat Grisslehamn - Samarbete med KungSängen  

Park Astoria - Samarbete med KungSängen


Referens – Fagerudd Konferens

Vårt lilla hotell, Fagerudd, ligger naturskönt på en udde med mälarvatten på tre sidor och ett naturreservat på den fjärde. Vi har ett utmärk kök med ambitiösa kockar vars anrättningar våra gäster avnjuter med ostörd solnedgång i bakgrunden. Ändå är det påfallande ofta sängarna vi får beröm för. Det händer till och med att gäster frågar om de får köpa sängarna av oss. Det skulle de aldrig få.

Som en del av vår affärsidé att erbjuda en mötesplats för omtänkande möten är tid för återhämtning viktigt liksom hållbarhet. Vi är stolta över att samarbeta med ett lokalt hantverksföretag som Kungsängen!

fagerudd.se/


Referens – Moment hotels

Moment hotels är en hotellkedja som satsar på centrala lägen vars affärsfilosofi är "lean luxe" - att fokusera på det viktigaste för gästerna och prioritera bort allt ovidkommande. Detta har gjort dem till företagsfavoriter i Malmö - de satsar där och på det som räknas. Carl Nyhlén, hotelldirektör på Moment hotels, berättar om samarbetet med oss på KungSängen.

I vårt koncept är en av nyckelkomponenterna att fokusera på kvalitet. Vi har gjort medvetna val gällande vad vi stoppar in i våra rum, och varje komponent ska tillföra ett värde för vår huvudmålgrupp annars har den, så att säga, inget i rummet att göra. Ledstjärnan i vårt arbete har varit att dra ned på antalet komponenter i våra hotellrum för att skapa en yta - både utrymmesmässigt och ekonomiskt – för att på så vis kunna välja ut det bästa alternativet och de viktigaste komponenterna. Här tycker vi att KungSängen har varit helt i linje med vår filosofi.

Att arbeta med lokala producenter och svensk design är viktigt för oss. Vi vill förmedla en förnimmelse av det unika i det svenska och lokala för varje ort, som ska kännas både för den långväga besökaren och för den som kommer från grannstaden. Vi vill att kvalitet både ska synas men framförallt upplevas. För ett hotell så är ju just sängen det mest elementära och grundläggande. Därför ville vi hitta en leverantör som kunde möta våra högt ställda krav och som förstår att det vi egentligen säljer är inte ”ett snyggt rum” eller “ett centralt boende” utan en god nattsömn.

En garanti för att våra kunder ska få de bästa förutsättningarna av morgondagen efter att ha bott hos oss, att de är utvilade och stärkta inför det de är på besök för att göra oavsett om man reser i tjänsten eller privat. Våra kunders behov i fokus är det bästa en leverantör kan leverera och det tycker jag att KungSängen har gjort.

www.momenthotels.com


Referens – Wärdshuset Dickens'

En god natts sömn är början på en bra dag, och det vill jag ge mina gäster. Därför valde jag KungSängen, säger Dennis Slipare, ägare av familjens hotell och restaurang Wärdshuset Dickens´ i Fagersta.

Vi visste att vi ville ha sängar av bra kvalitet som skulle hålla länge samt givetvis vara bekväma att sova i. Efter att vi gått igenom vad marknaden hade att erbjuda föll vårt val på Kungsängen - ett val vi aldrig kommer att ångra!

Under mina dryga 30 år inom branschen så har jag aldrig tidigare fått så mycket beröm, och så ofta, som nu över hotellets sängar. Det är en fröjd att checka ut gästerna på morgonen då de är utvilade och fyllda med ny energi. Det är med glädje och stolthet jag berättar hemligheten för våra gäster - att de har sovit i en svensk handtillverkad säng från Kungsängen!

dickenspubar.se


Referens – Fjällbyn

Fjällbyn arbetar aktivt med hållbarhet och vår vision tar utgång ifrån tre ledord, bekvämlighet, trygghet och hållbarhet. När vi valde nya sängar till vår stugby i samband med renoveringen av våra hus, då vägdes dessa ledord in i valet av sängleverantör. Kungsängen uppfyllde gott och väl våra krav och levererade allt som vi sökte, hög kvalitet, lokalt producerat och med svensk design. Dessutom är Kungsängen kundorienterade vilket innebar att vi kunde få våra sängar måttbeställda och på plats leverans av samma säljare som tog emot vår beställning, världsklass!

www.fjallbyn.se


Referens – En Gaffel Kort

En Gaffel Kort på Maritim ligger centralt i Simrishamn precis vid vår vackra hamn. Vi är ett mindre hotell med 14 rum och en konferensanläggning. Hos oss träffas man utan pretentioner oavsett vem man är eller var man varit. Vår miljö och filosofi baseras till stor del på vårt motto – ”Kom som du är, Gå som du blitt”. Vi vill att alla våra gäster ska trivas och vara öppna för gemytlig diskussion med såväl sina respektive men även vår personal.

Vi älskar det personliga!

Så när vi väl var på jakt efter nya sängar till hotellet så pratade vi med del olika leverantörer och fastnade helt och hållet för Kungsängens bemötande och genuina beteende. När därtill sängarna kvalité var i toppskiktet så var valet inte svårt. Våra sängar har fått väldigt goda vitsord från våra gäster som lovar att komma tillbaka för en god natts sömn snart igen och det tackar vi Kungsängen för!

www.engaffelkort.se


Referens – Pensionat Grisslehamn

Vi är ett stiligt litet pensionat mitt i Grisslehamn på norra Väddö i Roslagen. Våra rum är personligt inredda och i flera har originaltapeter från 1930-talet återskapats. Charm, komfort och en familjär stämning är ledord. Vi säljer en god natts sömn och sköna sängar är en förutsättning. Vi får återkommande goda vitsord från utsövda, nöjda gäster vid frukosten. Det känns tryggt att samarbeta med Kungsängen. Proffsig, personlig service, bra vägledning och trevligt bemötande vid inköp och leverans.”

www.pensionatgrisslehamn.se/


Referens – Park Astoria

Sömn är tillsammans med många andra faktorer avgörande för en god hotellupplevelse, och för oss är det självklart att samarbeta med Kungsängen för att ge våra gäster den bästa sömnen. Samarbetet är bara en självklarhet för att de är lokalt förankrade och nära tillhands, utan främst för kvaliteten på sängarna med tillbehör och den utomordentliga service de ger oss.”

www.parkastoria.se/