Säng Sunnerbo

/s/u/sunnerbo_sb_alu_enkelsang.jpg

Säng Sunnerbo

haringe_ram_enkelsang_antracit_bm_sofia

Säng Häringe

Säng Sunnerbo

Sunnerbo är en imponerande ramsäng vars resårer samverkar för att ge allra bästa stöd. Passar dig som söker det lilla extra i både komfort och design!
15 700 kr
Sunnerbo är en imponerande ramsäng vars resårer samverkar för att ge allra bästa stöd. Passar dig som söker det lilla extra i både komfort och design!

Sunnerbo ramsäng ingår i Komfort-serien där sängarna är framtagna för dig som har högre krav på både komfort och design. Alla sängar i serien är utrustade med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du alltid 4 olika hårdheter och 8 trendiga tyger att välja mellan.

Sunnerbo är utrustad med trippla resårlager i en extra kraftig träram. Dubbla lager av pocketresår ger en jämn tryckavlastning med djupare följsamhet och en mjukare zon för axlarna så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Sängen är kantförstärkt och har en extra kraftig träram med stötdämpande bonellresårer för en extra stadig säng som håller länge.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett följsamt stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre tryckavlastning. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Sunnerbo finns både som enkel- och dubbelsäng.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell
Leveranstid: 2-3 veckor
Höjd: 31 cm
Längd: 200, 210
Zonindelning: Duozon
Garanti: 25 år
Sängtyp: Ramsäng
Träram: Förstärkt
Serie: Komfort