Boka sängprovning!
Boka privat tid med en sängexpert via videolänk eller i butik

Ramsäng Bravur R

Ramsäng Bravur R

Bravur R är en enkel ramsäng för dig som gillar en fast känsla. Med en extra kraftig ram och en rejäl skummadrass är sängen både hållbar och stabil. Vill du ha ett bra och prisvärt alternativ är Bravur R ramsängen för dig.

9 990 kr

Handtillverkas i Sverige
Går att måttbeställa

Glöm inte att lägga till sängben i din beställning. Sängben ingår ej i priset ovan. Du kan se rekommenderade sängben längre ned på sidan.

Tips!
Köp ett av våra madrasskydd till din säng och få 180 dagars möjlighet att byta fasthet på din säng. Läs om vår trygghetsgaranti

Jämn avlastning och extra stabilitet

• Bravur R är en enklare ramsäng med fast komfort. Den passar bra för dig som vill ha en prisvärd säng med lite hårdare känsla. Bravur R är även ett populärt alternativ till barnrummet, gästrummet eller stugan.
• Sängen är utrustad med Enzon, vilket innebär att du får följsamma pocketresårer och samma fasthet i hela din madrass. Enzon passar extra bra för magsovaren och för dig som har en rak kroppsform.
• Bravur R är en stadig säng med flera resårlager och extra kraftig ram. Resårerna i kombination med en stabil botten ger jämn avlastning och ökad stadga så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten.

Luftig bäddmadrass

• Den tillhörande bäddmadrassen Charlotte är 7 cm tjock och har en kärna i mjuk polyeter. Den är omsluten i luftig fibervadd och klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårer för optimal avlastning.
• Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.
• Både kärna, vadd och stretchtyg är Öko-tex certifierade, vilket innebär garanterad frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön

Tryggt och hållbart från Sverige

• Vi tillverkar din säng efter beställning i vår butik i Enköping.
• Alla våra sängtyger är Öko-tex certifierade, vilket innebär garanterad frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
• Allt vårt virke är av obehandlad gran från Norrland och är certifierat med FSC:s märkning, vilket står för ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till både människor och miljö.

Sängtyp: Ramsäng
Serie: Bravur
Resårtyp: Pocket/Bonell
Träram: Förstärkt
Garanti: 30 år
Längd: 200, 210
Leveranstid: 3-4 veckor
Höjd: 31 cm (exkl. ben och bäddmadrass)
Zonindelning: Enzon
Sängstorlek: Enkelsäng (80-140cm)

Leverans av säng och bäddmadrasser

Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 2-3 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker: 
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter

Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.