Ramsäng Hallarhamn

Ramsäng Hallarhamn

Hallarhamn är vår lyxigaste ramsäng. Den bjuder på en robust känsla och flera exklusiva naturmaterial i kombination med gedigen design. Hallarhamn är sängen för dig som vill ha det bästa alternativet för kropp och sovmiljö.

31 990 kr
Produktspecifikation

Hallarhamn är vår följsamma ramsäng från Lyx-serien. Komfortlager av luftiga naturmaterial och tryckavlastande resårer ger en följsam säng som håller i många år. Klassisk design och integrerad naturlatex tar denna ramsäng till en högre nivå.

Hallarhamn ramsäng ingår i Lyx-serien där sängarna är utvecklade för dig som vill göra en investering i din sömnkvalité och sovrumsmiljö. När vi utvecklade serien fokuserade vi på naturliga material och allra högsta komfort. Det resulterade i sängar som andas väl och har en enastående förmåga att forma sig efter kroppen. Talalay®-latexen vi använder är allergivänlig och leder med lätthet bort fukt och värme. I Lyx-serien har du alltid 8 slitstarka och eleganta tyger att välja mellan.

Hallarhamn är utrustad med dubbla fjäderlager som bär upp och ger skön avlastning. Ovanpå de tryckavlastande pocketresårerna vilar ett tjockt komfortlager av naturmaterial som andas och ger en följsamhet utöver det vanliga. Sängen har förstärkta hörn och en kraftig sängram med stötdämpande bonell vilket ger en stabil säng som håller formen i många år.

Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett smidigt stretchtyg med kashmirull. Det följsamma tyget ökar kontakten mellan kropp och resårer vilket ger en ännu bättre följsamhet. Kärnan är av tagel och självventilerande Vita Talalay®-latex som anpassar sig efter kroppens konturer och ger extra tryckavlastning.

Observera att sängben, sänggavel och andra tillbehör inte ingår i köpet (om inte annat anges).

Recensioner
Snabbfakta
Zonindelning:
Femzon
Serie:
Lyx
Längd:
200, 210
Resårtyp:
Pocket/Bonell
Garanti:
30 år
Höjd:
35 cm (exkl. ben och bäddmadrass)
Leveranstid:
4-5 veckor
Träram:
Förstärkt
Sängtyp:
Ramsäng
Sängstorlek:
Enkelsäng (80-140cm)
Frakt

Leverans av säng och bäddmadrasser
Du kommer att bli kontaktad angående leveransen 2-4 dagar efter orderläggande med ett exakt leveransdatum. Våra egna bilar har bestämda rutter och ligger din leveransadress inom dessa skickar vi sängen med KungSängen-bil. Ligger din leveransadress på avvikande postnummer sker våra leverans med Schenker.

Hemleverans med egna bilar i butikernas närområde:
Sängen eller bäddmadrassen levereras in till din hall. Normal leveranstid är 3-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Hemleverans med Schenker:
Sängen eller bäddmadrassen levereras till din tomtgräns. Normal leveranstid är 2-4 veckor. Frakt från 495 kr.

Om din order även innehåller andra produkter än säng levereras de separat till närmsta postombud.

Övriga produkter
Vid order av övriga produkter levereras dessa med Schenker till ditt närmsta ombud.

Schenker (Ombud):
2-4 arbetsdagar. Ett sms går till ditt angivna telefonnummer när paketet finns att hämta.

* Våra butiker sköter leveransen av säng och bäddmadrasser inom respektive närområden och villkoren kan därför skilja sig något beroende på lokala förutsättningar. Klicka här för att läsa mer om vad som gäller i din region.

Måttanpassa din säng

Måttanpassning
Vill du ha en säng utöver det vanliga? Vi erbjuder måttbeställning där du helt själv bestämmer vilka mått din säng ska ha. Läs mer om Måttbeställning här.

Svensktillverkat

Tryggt, hållbart och svensktillverkat

  • Vi tillverkar din säng efter beställning i vår fabrik i Enköping.
  • Alla våra sängtyger är Öko-tex certifierade, vilket innebär garanterad frihet från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
  • Virket i din säng är av obehandlad svensk gran som är kontrollerat för ansvarsfullt skogsbruk vilket tar hänsyn till både människor och miljö.
  • Sov på saken i 180 dagar! Med vår Trygghetsgaranti får du prova din säng hemma och byta fasthet om du inte är nöjd.
  • Vi tror på vårt hantverk! Därför erbjuder vi hela 30 års garanti på alla våra sängar (gäller ram och fjäderbrott).