Säng Lindenäs

/s/o/sofielund_ram.jpg

Säng Sofielund

lindenas_sb_alu_dubbelsang

Säng Lindenäs

Säng Lindenäs

Lindenäs har en dubbelfjädrande resårbotten och hög komfort. Sängen för dig som vill ha stor valfrihet i design och extra följsamhet för axlarna.
6 050 kr
Lindenäs ramsäng är valet för dig som vill ha en enkel sängmodell med högre komfort.

Lindenäs ramsäng ingår i Komfort-serien där sängarna är framtagna för dig som har högre krav på både komfort och design. Alla sängar i serien är utrustade med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du alltid 4 olika hårdheter och 8 trendiga tyger att välja mellan.

Lindenäs ramsäng är utrustad med två resårlager och kantförstärkning. De följsamma pocketresårerna ger en skön tryckavlastning så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Sängen har även en stabil träram med stötdämpande bonellresårer för lång hållbarhet.
Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre tryckavlastning. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Finns som både enkelsäng och dubbelsäng. Lindenäs finns även som kontinentalsäng.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Längd: 200, 210
Zonindelning: Duozon
Serie: Komfort
Höjd: 23 cm
Sängtyp: Ramsäng
Resårtyp: Pocket/Bonell
Träram: Standard
Garanti: 25 år
Leveranstid: 2-3 veckor