Säng Lindö

Säng Lindö

Lindö är vår följsamma ramsäng från Lyx-serien. Komfortlager av luftiga naturmaterial och tryckavlastande resårer ger en följsam säng som håller i många år.
15 910 kr
Lindö är vår följsamma ramsäng från Lyx-serien. Komfortlager av luftiga naturmaterial och tryckavlastande resårer ger en följsam säng som håller i många år. Klassisk design och integrerad naturlatex tar denna ramsäng till en högre nivå.

Lindö ramsäng ingår i Lyx-serien där sängarna är utvecklade för dig som vill göra en investering i din sömnkvalité och sovrumsmiljö. När vi utvecklade serien fokuserade vi på naturliga material och allra högsta komfort. Det resulterade i sängar som andas väl och har en enastående förmåga att forma sig efter kroppen. Talalay®-latexen vi använder är allergivänlig och leder med lätthet bort fukt och värme. I Lyx-serien har du alltid 8 slitstarka och eleganta tyger att välja mellan.

Lindö är utrustad med dubbla fjäderlager som bär upp och ger skön avlastning. Ovanpå de tryckavlastande pocketresårerna vilar ett tjockt komfortlager av naturmaterial som andas och ger en följsamhet utöver det vanliga. Sängen har förstärkta hörn och en kraftig sängram med stötdämpande bonell vilket ger en stabil säng som håller formen i många år.

Den tillhörande bäddmadrassen är extra tjock och klädd i ett smidigt stretchtyg med kashmirull. Det följsamma tyget ökar kontakten mellan kropp och resårer vilket ger en ännu bättre följsamhet. Kärnan är av tagel och självventilerande Vita Talalay®-latex som anpassar sig efter kroppens konturer och ger extra tryckavlastning.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Längd: 200, 210
Zonindelning: Enzon
Serie: Lyx
Höjd: 34 cm
Sängtyp: Ramsäng
Resårtyp: Pocket/Bonell
Träram: Förstärkt
Garanti: 25 år
Leveranstid: 4-5 veckor