Säng Marielund

Säng Marielund

Ingen är den andra lik. Därför är ramsängen Marielund utrustad med MultiZon som ger en fin avlastning över hela kroppen. Följsamhet, stöd och tryckavlastning i en och samma säng.
9 900 kr
Ingen är den andra lik. Därför är ramsängen Marielund utrustad med MultiZon som ger en fin avlastning över hela kroppen. Följsamhet, stöd och tryckavlastning i en och samma säng.

Marielund ramsäng ingår i Premium-serien där sängarna är utvecklade för dig som har större krav på komfort och design. Utifrån olika kroppstyper och sovstilar har vi tagit fram tre olika komforter: AutoZon, DuoZon och MultiZon. Det ger sängar som följer dina konturer med stor precision – tryckavlastning precis där du behöver. Marielund kommer i utförandet Multizon som är speciellt anpassat för att ge extra stöd för svank och midja samtidigt som det tryckavlastar axlar och höft. Dessutom har du olika hårdheter och 6 slitstarka och trendiga tyger att välja mellan.

Marielund ramsäng med MultiZon bygger på en trippelfjädrande resårbotten med en zonindelning som både stöttar svanken och avlastar axlarna. Den har en otrolig sovkomfort som formar sig mjukt efter kroppen och ger stöd där det behövs. Sängen är kantförstärkt och har en extra kraftig träram med stötdämpande bonellresårer för en extra stadig säng som håller länge.

Över resårlagren ligger ett komfortlager av det allergivänliga naturmaterialet Vita Talalay®-latex. Materialet har en mänga goda egenskaper, bland annat är den ventilerande och leder bort fukt och värme. Det anpassar sig dessutom efter kroppens konturer och fungerar tryckavlastande vilket ger ökad följsamhet.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resår vilket ger en ännu bättre följsamhet. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Marielund finns både som enkel- och dubbelsäng.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Längd: 200
Zonindelning: Multizon
Serie: Premium
Höjd: 35 cm
Sängtyp: Ramsäng
Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell
Träram: Förstärkt
Garanti: 25 år
Leveranstid: 2-3 veckor