Säng Rånäs

Säng Rånäs

Rånäs är en extra följsam ramsäng vars resårer samverkar för att ge allra bästa stöd. Passar dig som söker det lilla extra i både komfort och design!
7 850 kr
Rånäs är en extra följsam ramsäng vars resårer samverkar för att ge allra bästa stöd. Passar dig som söker det lilla extra i både komfort och design!

Rånäs ramsäng ingår i Komfort-serien där sängarna är framtagna för dig som har högre krav på både komfort och design. Alla sängar i serien är utrustade med Duozon. Det innebär att du får följsamma pocketresårer med en mjukare zon för axlarna – avlastning precis där det behövs! Duozonen ger med andra ord en komfort som följer kroppens konturer och passar de flesta. Dessutom har du alltid 4 olika hårdheter och 8 trendiga tyger att välja mellan.

Rånäs är utrustad med trippla resårlager i en extra kraftig träram. Dubbla lager av pocketresår ger en jämn tryckavlastning med djupare följsamhet och en mjukare zon för axlarna så att kroppen kan vila i ett avslappnat läge hela natten. Sängen är kantförstärkt och har en extra kraftig träram med stötdämpande bonellresårer för en extra stadig säng som håller länge.

Den tillhörande bäddmadrassen är klädd i ett följsamt stretchtyg som ökar kontakten mellan kropp och resårerna vilket ger en ännu bättre tryckavlastning. Bäddmadrassen är pikerad för att hålla kärna, vadd och tyg på plats för en hållbar komfort.

Rånäs finns både som enkel- och dubbelsäng.

Observera

Ben, gavel och övrig dekoration, till exempel kuddar, som kan visas på produktbild ingår inte, utan säljes separat (om inte annat anges).

Längd: 200, 210
Zonindelning: Duozon
Serie: Mellan
Höjd: 31
Sängtyp: Ramsäng
Resårtyp: Pocket/Pocket/Bonell
Träram: Förstärkt
Garanti: 25 år
Leveranstid: 2-3 veckor